• Flyttat till Saudiarabien

Två bilder från en strand här i Jeddah.
Hallå. Här har det varit tomt under en lång tid, nästan exakt 2 år. Mycket har hänt. För att ta de kort så har Yasmine har hunnit bli 2 år och Youssef fyller snart 4 år. Vi har hunnit flytta från Borås till Norge och Trondheim. Där Issam spelade för Rosenborg BK. De gick väldigt bra där så vi hann bara bo där i nästan 5 månader. Sen var de dags att packa väskorna igen. Och nu befinner vi oss i Saudiarabien sedan en månad tillbaka.

De var en stor omställning att flytta till Norge och så långt ifrån familjen. Och precis när man börjat trivas och börjat förstå språket. De har en svår dialekt i Trondheim. Så var vi tvungna att flytta. Och jag saknar faktiskt Norge och vårt hem där. Men än mer så saknar jag Borås. De känns som vårt hem! Men nu har Issam ett 2,5 års kontrakt här i Saudiarabien. Så vi får se hur länge vi blir kvar. Man vet ju aldrig med fotbollen.

Men kan vara kul att lägga upp lite här och skriva så att man själv också kan gå tillbaka och minnas. Och inte minst för de är väldigt annorlunda och bo här och man hade så mycket fördomar. Men nästan inget stämde när man väl kom hit. Jag trivs väldigt bra!

Gillar

Kommentarer

FruLinderoth
FruLinderoth,
Uppdatera oftare !!😀 mysigt att följa dig. Och du är så modig som vågat följa med . Vet inte om jag hade varit så modig.❤️
nouw.com/frulinderoth