Inredningsfrossa - HILKE

Bild från Elce Stockholm. Kuddofodralen finner ni i vår butik
​Bild från vår butik i Linköping, Bokhållaregatan 2A


​Vi har precis fått reda på att vi kommer ställa ut vårt egna varumärke HILKE på formex i Augusti. Plats avslöjar vi närmare mässan. 
​Gällande vårt egna varumärke HILKE så kommer det innebära lyx och glamour och det skriker mässing om den större delen av kollektionen. ​Målet med HILKE och webbutiken/butiken Hilkeindesign utvecklas för var dag som går och det finns inte en minut utan att jag tänker på "mål och ambitioner". 

​Mitt mål i Oktober 2015 var att nå 10 000 följare på instagram och att öppna en fysisk butik i Linköping innan årets slut. ​Nu är det April och vi har 22200 följare på instagram och har haft den fysiska butiken öppen i snart 5 månader. Det har varit en grym resa och extremt slitsamt, men vilken succé - att faktiskt stå här i butiken och träffa fina människor varje dag som väljer att gå in till oss. 

​Jag läste tidigare idag om Ida Backlund tidigare idag, och om hennes resa kring sitt företag Rapunzel. ​Det är sååå roligt att läsa om andra entrepenörer som hoppar och tror på sitt koncept. Det roligaste är att jag minns första gången jag skaffade löshår (har äntligen fått det att växa själv efter 2 barn haha), var när jag var 14 år och Rapunzel var den jag beställde ifrån och nu omsätter hon 100 miljoner per år - helt otroligt!

Med det sagt - FÖLJ ERA DRÖMMAR!

​KRAM G.HilkeGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229