Välkommen till världen vår andra prinsessa💕

Jag har fått frågan vart jag har varit de senaste dagarna och på bilden finner ni svaret, vår andra prinsessa kom den 30/10 05:49 med raketfart. Hon kom så snabbt att Sebastian inte ens hann komma.
Vi har befunnit oss i en liten bebis bubbla de senaste dagarna och bara försökt att njuta och få in lite rutiner. Stor omställning för storasyster att hon inte helt plötsligt är i fokus hela tiden. Dock så kämpar vi på för att hon ska vara med på allt och inte känna sig utanför.
Många skriver sin förlossningsberättelse och här är min, kort men intensiv 💕

Beräknad förlossnings dag var den 3/11 så jag var helt inställd på det. Den 29/10 åkte jag till mamma, det var planerat och jag tyckte att det kunde vara skönt att få komma iväg en natt. På kvällen när vi gick ut med hunden så kände jag att det tryckte lite nedåt, men inte mer än annars. Vi gick och la oss och somnade vid 22:30. 01:30 så vaknade jag med mensvärk, men det försvann. Jag var så trött så jag somnade om. Så här höll det på fram till 04:00. Jag tänkte att det var förvärvar och skrev till sebastian att han måste komma och möta mig imorgon för jag kan inte åka hem själv så här. Blev aldrig någon hemgång för 04:00 gick mitt vatten och jag fick väcka min mamma. Karolinska hade fullt så det blev att åka till Danderyd. Hade fortfarande inte ordentliga värkar men i taxin kom dom. Framme vid sjukhuset 05:00, fick lustgas 05:17 och 05:49 så var hon här med hjälp av min mamma som stöttade hela vägen.
Så vi fick en oktoberbebis istället för en novemberbebis💕 Jolie och Sebastian kom först efter 08. Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Men jag är glad att det gick så snabbt och att hon är frisk.

Nu ska vi njuta lite mera som familj💕

Hoppas att ni får en fin lördag💕

Kram C

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Men åh så fin, skönt att allt gick bra. All lycka till er ❤️❤️❤️❤️❤️nouw.com/minresatumörmittliv
MrsBuchet
MrsBuchet,
Tack så mycket! Ja det var skönt🙏🏼
tack fina du💕💕💕
nouw.com/mrsbuchet
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Så himla fina foton 💗nouw.com/minresatumörmittliv
MrsBuchet
MrsBuchet,
Tack så himla mycket😍❤️nouw.com/mrsbuchet
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men stort grattis, så himla glad för eran skull! 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
MrsBuchet
MrsBuchet,
Tack så jätte mycket fina du😃💕nouw.com/mrsbuchet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229