#tröttmamma

Kärleken för ens barn går inte att beskriva. Man älskar sina barn så otroligt mycket. Oftast så är dagarna super, man äter tillsamman, leker tillsammans, upptäcker nya saker tillsamman man njuter av att få vara tillsammans. Men alla dagar är inte perfekta och ibland så känns det som om man har en trotsig tonåring hemma, idag var det just en sån dag!
Dagen började super bra, vi gick upp vid 08:00 och åt frukost, lekte lite innan det var dags för lunch, Jolie åt helt okej, tog en promenad så hon fick sova i vagnen och jag fick lite motion. Älskar att gå runt vårt område och bara titta ut på vattnet och få ny energi.
När hon vaknade senare så blev hon en trotsig tonåring som skulle klättra överallt, speciellt från soffan och upp på fönsterbrädan. Om och om igen så tog jag ner henne och sa till henne, efter ett tag så lyssnade hon. Straffet blev ingen tv, dock så brydde hon inte sig inte direkt utan hängde med mamma och bytte lakan och hängde tvätt. Lika mysigt det. Jag och min man har inte många regler för vår dotter, hon är ju trots allt bara 15 månader, men vi tror väldigt mycket på att markera när dom gör något dom inte får göra, för vi vill inte att hon ska göra sig illa. Hon kommer att ramla och slå sig det gör alla barn, men då har man i alla fall gjort vad man kunnat.
Men det här är hur vi väljer att uppfostra vår dotter, sen har vi ju alla olika sätt och tur är väl det för tänk om alla var uppfostrade på samma sätt då skulle vi gå runt som robotar, vilken tråkigt värld!
Somnade dock i tid och jag hann med tre uppgifter, så nu kom min belöning soffhäng med en film🙏🏼

Ja hon gjorde kaos i hela vardagsrummet och snart har vi plockat bort hela soffan så att hon inte kan klättra och får sitta på golvet 🤦🏻‍♀️

  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229