Träning med Sebastian och Jolie

Här om dagen när Sebastian var hemma så var hans träningspartner sjuk och han kände att han verkligen behövde gå till gymmet.
Jag hade hundra saker att göra, men han lyckades få med mig ändå. Ibland så behöver man bara någon som pushar en när man själv väljer bort träningen för att man prioriterar andra saker. Man ska inte prioritera bort träningen för det är bara positivt för dig själv och kroppen.
Som vanligt så fick jag en pwo innan och det gav verkligen extra energi.
Det är så skönt när man kommer till gymmet och får jobba med kroppen. Märkte ganska snabbt att jag har blivit svagare i kroppen, vilket var mindre roligt så måste verkligen ta tag i träningen.
Sebastian ska sätta ihop ett schema som jag kan göra när han är borta och inte har samma möjlighet att gå.

Jolie sov nästan hela träningspasset, vaknade till på slutet och undrade vart hon var😂men snäll som hon är så sa hon inget.
Lite roligt att man utan att ha tänkt på det matchat byxorna med vagnen 😂

Ikväll ska jag och Jolie ha lite fredagsmys som jag båda tycker att vi förtjänar. Bara mysa tillsammans med en film.
Tiden går så snabbt när dom är små och jag fruktar för den dagen vi måste lämna henne på heltid på förskolan. 15 timmar räcker mer än väl nu, det är för att hon behöver den sociala delen och jag behöver min studietid. I november ska vi öka till 20-25 timmar men sen hoppas jag att det dröjer. Hon är fortfarande så liten och man vill ju njuta så mycket som man kan med dom hemma💕

  • Nära Magasinsgatan , Västerås

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229