Ta inte familjen föregivet 💕

Vare sig man ha har en stor familj eller en liten sÄ ska man göra sitt bÀsta för att ta vara pÄ den. Min pappa har alltid sagt hur mycket familjen betyder för honom och det Àr nÄgot jag har tagit med mig i livet. Man kan inte gilla alla i sin familj/slÀkt men man gör sitt bÀsta för att hÄlla ihop. Jag vill att Jolie vÀxer upp och kÀnner sin familj och kÀnner sig trygg nÀr hon Àr borta hemifrÄn nÀr hon blir Àldre.

Min slÀkt och familj Àr stor och ibland blir man galen pÄ dom, men man lÀr sig vilka som stÀller upp vilka som inte gör det. Inte tycker man mindre om dom som inte stÀller upp utan man slutar helt enkelt att frÄga dom. Behöver inte vara svÄrare Àn sÄ.

Jag vet vilka som Àr nÀra och dom hÄller jag hÄrt i.


💕CĂ©line💕

Gillar

Kommentarer

JagÀrmamma
JagÀrmamma,
Ja det hÄller jag med dig om till 100%
man ska ta vara pÄ det man har
jag har familj syskon som inte stÀller upp men jag Àlskar dem ÀndÄ Àven om jag önskar annat lever jag i den verkligheten
finns farbröder som Àven de inte vill eller kan nÄgra har jag inte ens trÀffat
men jag hÄller kontakten om inte annat sÄ för bellas skull nÄgon gÄng kanske !?
Kram fina vĂ€n đŸ’•â€ïž
nouw.com/jagÀrmamma
MrsBuchet
MrsBuchet,

ja man kan inte vÀlja den familjen man fÄr. Ja det Àr sÄ trÄkigt nÀr dom inte stÀller upp, men som du sÀger man Àlskar dom ÀndÄ. Ja det Àr sÄ man fÄr tÀnka att man gör det för ens barns skull sÄ att dom har möjligthet att vÀlja sjÀlva sen om dom vill ha kontakt med dom eller inte.
Kram till dig fina starka vĂ€n💕
nouw.com/mrsbuchet
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Fint skrivet 💗nouw.com/minresatumörmittliv
MrsBuchet
MrsBuchet,
tackđŸ˜đŸ™đŸ»đŸ’•nouw.com/mrsbuchet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229