Som jag har längtat!

Varje gång jag öppnade kylskåpet när jag var gravid så såg jag burken med anklever och bara längtade tills jag kunde öppna den! Jag längtade verkligen efter att få äta den och att få äta ost, riktig ost som riktig brie eller getost. Inte sån där hård brie ost utan en som är så där mjuk och go.
Idag köpte jag getost och öppnade anklever och gjorde en riktigt god sallad. Normalt sätt så brukar jag äta anklevern på en rostad smörgås, men idag så fick det bli i en sallad annars så hade jag ätit upp hela.
Jag vet att många kanske tänker att hur kan hon äta det med tanke på hur ankorna lider när det görs, men skulle jag tänka så om allt så skulle jag inte kunna äta något. Den här anklevern är i köpt i Frankrike och jag har även en till som väntar i kylen som jag har fått av min pappa. Inte något jag äter varje dag, magen skulle nog inte må så bra utav det.
Men jag är så mätt och belåten efter denna sallad, skulle dock kunna äta mera ost och anklever, men kanske blir senare ikväll. Passar på innan det är dags att ändra kosten. Jag är lite sugen på att köpa en ny vagn till våren som jag kan springa med. Vill verkligen få upp min kondition igen och inte bara leva i gymmet, det är lite tråkigt. Gillar att springa med musik i öronen och bara koppla bort allt runtomkring. Men vi får se hur det blir.
Dagen har varit intensiv och Jolie har inte sovit på dagen så hoppas att hon somnar i god tid, blir tidigt för mig ikväll imorgon ska vi till min mamma eftersom hon fyller år, sen är det bara en helg kvar tillsammans innan sebastian ska på jobb.
Besviken över att inte kunna ta med Jolie på julmarknaden som jag hade planerat för den 24/11. Tror hon hade tyckt om det som jag gör.

Kram C

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229