Personlig poster

I samarbete med http://www.bga.se

Idag är det exakt 6 veckor och en dag kvar tills det är julafton! Tiden går så himla snabbt att det känns som att man inte riktigt hinner med ibland. Jag kan erkänna att jag inte har köpt en enda julklapp eller börjat att tänka i de banorna, men idag så tänkte jag börja för att vara ute i tid!
Vissa personer kan jag tycka är så svåra att köpa till, man frågar men får inga svar vad de önskar sig. Egentligen vill man bara strunta i att köpa till dem men det kan man ju inte.
Jag tipsade om personliga tavlor för ett tag sen och gör det nu igen för det är verkligen en perfekt julklapp till personer som har allt men som man vill ge något personligt och som betyder något.
Jag fick hem postern på bilden för ett tag sen från bga.se och är så nöjd. Idag ska jag beställa några stycken som jag ska ge bort i julklapp. Tror att det kommer att uppskattas. Vet många som har flyttat och behöver lite mera på väggarna.
Idag är sista dagen som ni kan använda min kod mrsbuchet25 och få 25% rabatt på alla personliga posters. Hur bra är inte det! Kan man få flera julklappar klara. Ett plus är att de levererar otroligt snabbt också och posterna är noga nerpackade. Jag hoppas att ni kommer att bli lika nöjda som jag är.

Stor kram C

Gillar

Kommentarer

NataliaP
NataliaP,
Deras posters är riktigt snygga! 😊nouw.com/nataliap
MrsBuchet
MrsBuchet,
Visst är dom😃nouw.com/mrsbuchet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229