Ny utmaning

Idag när jag var så trött så bestämde jag mig efter några timmar med studier att jag skulle utmana mig själv och göra något för min egen skull och inte för någon annan.
Så jag satte på mig löparskorna som jag köpte i New York för tre år sen men som aldrig har blivit använda utan bara legat i skåpet och bestämde mig för att det var dags att se om jag klarar att springa fem km. I början kändes det lätt, det här kommer jag att klara utan problem, bra musik i lurarna och ny motivation efter att intalat mig själv att nu ska jag tänka mera på mig själv istället för alla andra.
Efter ett tag så började det kännas tungt, men då kom den där rösten från en av mina kaptener under GMU:n i öronen som sa ”när det är riktigt jobbigt i det civila mörkret så ska ni tänka på det värsta som har hänt er under denna tid och ni inser att det inte är värre en det” så jag gjorde det samtidigt som jag fokuserade på det som var framför mig och ”kopplade” bort benen och sprang.
Jag klarade mina fem km men kan säga att det var en utmaning, men en utmaning som jag definitivt kommer att göra igen. Att springa är inte bara bra träning utan väldigt bra för hälsan och för välmåendet.

Det känns bra att jag tog detta beslut idag att utmana mig själv och att göra något som är bra för mig och inte alla andra. Träningsvärken kommer att komma och benen är tunga, men inte en sekund att jag ångrar att jag gjorde det.

Hoppas att ni har haft en härlig onsdag, snart är helgen här och Ullared står på schemat🍂🍁

💕Céline💕

#nouwautumnchallenge

  • Nära Magasinsgatan , Västerås

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229