Längtan tillbaka till Sthlm

Fyra år och åtta månader har vi bott i Västerås och som jag älskar vår lägenhet. Jag vaknar på morgonen och tittar ut på vattnet och känner mig lugn. Vi har nära till allt och bara en timme med tåg till Sthlm. Jag har verkligen gillat Västerås, samtidigt som det känns som om vi har bott i en bubbla av lycka.
Men nu känner jag hur mycket jag längtar tillbaka till Sthlm, framför allt till min familj och mina vänner som jag inte ser så ofta. Framför allt så vill jag att Jolie ska få möjligheten att lära känna sin familj mera och att jag ska få hjälp när Sebastian är borta en vecka. Det känns lite som att jag är ensamstående mamma ibland. Det kommer ju inte att bli bättre av att vi får en till och Sebastian kommer ju inte att sluta sitt jobb inom någon nära framtid.
Jag skulle dock inte vilja flytta tillbaka till Tullinge utan vara i närheten av min familj. Vi är så tighta och jag vill att både Jolie och lillasyster också blir tighta med dem.
Det går att hitta ett bra boende med närhet till vatten, familj och arbete för Sebastian om man bara tittar noga. Man behöver inte bo mitt i smeten utan kan bo där det känns bra.
Kanske jag är extra känslig just nu eller så kanske jag äntligen har vaknat upp och insett att jag behöver vara nära mina nära och kära.

C

Gillar

Kommentarer

Jagärmamma
Jagärmamma,
Vilket fint inlägg 😊🥰
jo det är klart att när man flyttar så kommer det perioder där man vill närmare familj och vänner
även jag har en önskan om närmare men familjen är som den är och vännerna blir färre med åren
leta dig närmare i din takt
ha en fin dag vännen
kram 🥰💕❤️
nouw.com/jagärmamma
MrsBuchet
MrsBuchet,
Men åh tack🙏🏼
Ja det kan bli väldigt ensamt och tungt helt själv😞
ja sakta men säkert så ska jag komma närmare.
tack desamma tull dig vännen. Stor kram fina du💕💕🌸
nouw.com/mrsbuchet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229