Hur var bröllopet?

Det var ett jätte fint bröllop och bröllopsparet verkade nöjda, vilket är det viktigaste.
Blev ingen uppdatering direkt, fullt upp och igår så var jag så trött efter allt resande och fixande.
Men lite mera om bröllopet. Jag skulle som sagt tagit mera bilder, men man vill ju faktiskt leva lite i nuet också och kändes dumt att ha framme mobilen hela tiden.
Men det var nog inte många ögon som var torra i kyrkan, tur att det finns vattenfast mascara! Var super mysigt när dom kom ut sen och alla hade tomtebloss som lyste upp i mörkret.
Väl på hotellet så checkade vi in och sen hade man lite tid att byta om.

Måste säga att det kändes konstigt att åka på det här själv, man vill ju helst ha sin partner med sig. Men vad gör man inte.

Bruden sjöng för sin make vilket var så fint, hade även ett uppträdande för honom. Det var en del tal under kvällen, själv så höll jag inget, kanske borde ha gjort det men det är som det är, som sagt gillar inte att hålla tal för fem öre.

Det blev en hel dans på kvällen och jag var på dansgolvet när det spelades gamla klassiker och popmusik, men skippade helt och hållet den serbiska musiken😂 inte direkt något för mig, men alla kan ju inte gilla all musik😉

Det blev inte en sån sen kväll för mig, kände att jag var ganska klar vid 01:00. Hade varit en lång dag plus sena kvällar med en liten tjej som inte har velat sova. Men kände mig väldig nöjd, jag hade roligt och var med, men man behöver inte överdriva som vissa som var upp till 07:00 på morgonen, men men vi gör alla våra val☺️
Trodde jag skulle sova lite längre på morgonen, men vaknade så klart precis efter 07:00, men låg kvar i sängen och tog det lugnt, läste lite tidningar och gick sen ner och åt frukost innan det var dags att åka hem.

Roligt att vara borta, men väldigt skönt att få komma hem och mysa med Jolie, mammas lilla skatt💕

Kläderna som jag hade på mig, hade svarta Karen millen skor till och min svarta Gucci väska. Var väldigt nöjd med mitt val av kläder, men visade sig att jag var i stort sett den enda med kortare klänning alla hade valt lång klänning, stod att dom föredrog det men var ju inte ett måste, så kan säga att man blev ganska ut stirrad för den sakens skull, folk kan vara bra fräcka ibland. Men men kände inte att jag skulle behöva skämmas över det, inte så att alla lång klänningar direkt var fina, men men vi väljer alla själva.

Nu är det dags att ge prinsessan lite lunch och så ska vi njuta av sista dagen på detta år! Om en vecka så åker vi äntligen till Dubai trot eller ej men det händer verkligen snart! Imorgon åker vi hem och då kommer även Sebastian hem, ska bli så mysigt att ha några dagar hemma tillsammans innan resan😍

Om vi inte hörs senare idag så gott ny år till er, ses nästa år🥂🍾

💕Céline💕

  • Nära Spegeldammsparken, Solna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229