Dags att ta hand om kroppen

Godmorgon!

En ny vecka med massa planer för vår del. Börjar med två och ett halvt års kontroll för storasyster idag och kontroll för lillasyster imorgon som blir tre veckor på onsdag.
Vi funderar på att åka till Leos lekland på onsdag och samtidigt köpa en ny mobil till mig, min är över fyra år och strejkar oftast nu finns det inget annat val än att köpa en ny.

Äntligen så ska jag börja att ta hand om min kroppsceller det handlar inte bara om att äta bra och träna utan att ge kroppen lite omvårdnad också. Jag använde swiss Clinic till ansiktet och var super nöjd och hoppas att jag kommer att bli lika nöjd med den jag ska använda till kroppen. Kommer främst att vara till lår och mage. Även fast magen nästan är helt platt igen så känns den mindre fast så behöver göra något åt det. Jag ser fram emot att få tillbaka en del av min gamla kropp. Dock så har man ju bredare höfter, men vill man komma tillbaka så måste man lägga ner tid på det också. Fokus på träning blir på kvällen när tjejerna sover. Har i alla fall lite tid på mig innan det är badsäsong igen😂

Dags att förbereda lunch innan vi ska iväg, hoppas att ni får en fin vecka.

Kram C

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229