Att komma i form efter en graviditet

Efter att Jolie föddes så var planen att börja träna igen och komma i form. Magen försvann snabbt och även kilona, men jag kom aldrig igång med träningen. Denna gång har jag bestämt mig för att börja träna och komma i form och även ändra min kost. Inte för att jag vill imponera på någon utan för min egen skull. Jag mår bättre när jag tränar och äter rätt, mina tänder mår bättre av mindre socker och min energinivå är högre.
Helst av allt så skulle jag vilja börja min träning nu, men min kropp är inte riktigt så redo som jag tror att den är, höften krånglar ibland och jag är fortfarande lite svullen. Dock så måste jag säga att jag mådde oförskämt bra efter förlossningen, inte alls som förra gången. Har knappt känt av efter värkar heller.
Att inte ha ont har gjort mig motiverad att verkligen ta hand om mig själv och min hälsa. Dock så har jag en liten sen ”fredagsmys” ikväll framför lite Netflix med cola och plockgodis. I veckan ska jag lägga upp nya mål med både mat och träning. Sakta men säkert så ska jag ta mig tillbaka och vara i god form.
Men tills dess så njuter jag av lugnet i soffan.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan🌸

Kram C

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Gosekväll ⚽️ med fotbolls galan nouw.com/ingajohansson
MrsBuchet
MrsBuchet,
Härligt med fotbolls galan😃nouw.com/mrsbuchet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229