Amning

Amning är något som många tar som en självklarhet, men det är lite som att bli gravid, vissa kan inte och vissa vill inte. Jag ville verkligen amma med Jolie, inte bara för närhetens skull utan jag såg det som en självklarhet som man gör som mamma. Dock så fungerade det inte för mig att amma Jolie, hon gick bara ner i vikt och vi fick börja med ersättning. Jag tyckte verkligen att det var jätte tråkigt då jag verkligen ville amma. Jag var lite orolig över att jag inte skulle kunna amma lillasyster, men det var inga problem denna gång. Lillasyster äter på som bara den och går upp i vikt. Om hon fick välja så skulle hon sitta fast vid bröstet 24/7😂 vi har fått börja med napp till henne, för att hon annars bara vill vara vid bröstet hela tiden utan att vara hungrig. Jolie hade en kort period med napp också, mest för att hon var hungrig. Jag hoppas att vi inte behöver använda napp allt för länge med lillasyster, jag är inget sort fan av nappar, men det blir som det blir.
Många har frågat mig hur lillasyster sover på natten och om jag får sova något och jag kan meddela att hon sover jätte bra. Ligger bredvid mig och väcker mig mellan en till tre gånger per natt och det är mera för att hon inte bittra bröstet, men skriker har hon inte gjort än så länge. Så när jag får höra att jag måste vara trött och behöver sova så vet jag inte vad de pratar om för jag sover bra, även fast jag vaknar några gånger, men jag somnar om snabbt. Bara för att man har småbarn hemma så behöver man inte lida av sömnbrist.
Jag hoppas att vi kan amma så länge som vi känner att vi vill, men funkar det inte så går det att få närhet med flaska också.

Kram C

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Håller så med dig, man ska inte ta det som en självklarhet. De är exakt lika som att kunna bli gravid precis som du skriver. Jag tycker det är så fel utav folk att säga liknande saker som "när ska du har barn" "varför ammar inte du" Snälla, ställ inte dessa frågor till en annan människa, man vet aldrig vad den går igenom. Tycker du är så otroligt bra som berättar din historia i detta och det är ju tur att det finns ersättning att ta till. Du är en grym mamma <3nouw.com/artibus
MrsBuchet
MrsBuchet,
Nej man ska inte det.
håller verkligen med dig där! Så onödiga frågor som kan såra väldigt mycket om man försöker att t.e.x. amma men inte kan😔
tack det värmer! Tack så jätte mycket fina du💕
nouw.com/mrsbuchet
josephinees
josephinees,
Jättebra skrivet! ♡nouw.com/josephinees
MrsBuchet
MrsBuchet,
Tack så jätte mycket 💕🙏🏼nouw.com/mrsbuchet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229