Hejsan!

Idag tänkte jag tipsa om ett mycket bra recept som är enkelt att baka och innehåller endast 5 ingredienser. Jag menar alltså knäck kolor som ni har förstått från rubriken hehe😊. Ingredienserna ni behöver är:

100g Margarin

1dl Socker

1tsk Bakpulver

1msk Vaniljsocker

2dl Mjöl

Fösrt så blandar man sockret och margarinet med en gaffel tills det inte finns några klumpar av smöret. Sedan så lägger ni till bakpulvret och vaniljsockret. Till sist så lägger man till mjölet och blandar med händer till en jämn konsistens. När ni känner att degen är klar så sprider ni ut det på baklåtspappret och in i ugnen på 175grader i varmluftsugn. Smaklig dessert😜Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!!!

Just nu sitter jag i klassrummet och har spanska lektion. Medans vår lärare pratar om mat så tänkta jag varför inte blogga istället hehe... bästa tillfället. Det är sista lektionen för idag och sedan när jag kommer hem måste jag plugga... jag har sååå mycket att göra.

Likes

Comments

Hejsan!

Detta är då mitt första inlägg här på min blogg. Jag är inte riktigt kunnig när det gäller detta ämnet men jag valde att starta blogga eftersom det lät roligt och något jag kunde testa. Liksom man behöver inte vara perfektionist för att kunna blogga?! Det gäller bara att kunna ha roligt i mitt perspektiv men kankse inte i allas.

I alla fall jag tänkte att skriva saker som jag tycker är intressant, mitt dagliga liv och typ bara almänna saker jag gillar att skriva om helt enkelt😊.

Likes

Comments