..och dåligt med sömn! Alla tankar flyger runt i huvudet och gärna precis innan sovdags :( det räcker tydligen inte med att allt är så himla nytt på jobbet, utan precis alla tankar om allt ska tänkas på innan sömnen kommer :(

Jag vill ju så gärna att mitt liv för en gångs skull ska fungera normalt.. en grej i mitt liv har jag börjat få bukt med iallafall, men alla andra problem blir ju bara större och intensivare, typ :( snart dags för tingsrätten och det tär nog mest på mig, om jag ska vara ärlig.. Jag är så ängslig, samtidigt som jag har väldigt svårt att tro att exet kommer få igenom nånting. Han har ju inte gjort något för att bättra sina odds iallafall.. Han struntar totalt i sonen fortfarande, vilket är bra för min del, men allt detta blir ju så jobbigt för honom också, då han mår dåligt vissa dagar pga detta och umgänget. Jag kan bara hoppas mina bevis räcker för att ge mig fortsatt ensam vårdnad.

Jag har även ångest varje dag då jag lämnar sonen på dagis, jag vill ju helst vara hemma med honom ett tag till, men det går inte :'( ska man kunna leva i dagens samhälle behöver man pengar och då måste man jobba :( jag älskar mitt yrke, men trivs inte riktigt på jobbet.. kanske blir så att jag byter jobb, vem vet?
Nu har det även varit långhelg, men känner mig inte ett dugg piggare eller utvilad :( kanske måste gå och utreda varför jag aldrig känner mig utvilad? Varför jag ständigt är trött och sliten..

Ja, det var lite tankar för kvällen. Nu dags att sova 😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments