Hejdå Nouw

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Orkar inte hålla bloggen uppdaterad. Orkar inte att blogga alls.

Jag slutar. kanske tar upp bloggandet igen om några år eller så. Men tills vidare så är jag kanske bara inne och kollar andras bloggar

Jag packar väskan och går💼

Hejdå

Likes

Comments

Mr muskel här
Idag har jag varit på gymmet. Det var jätte skönt för har inte varit där på ett tag nu, fett skönt att träffa gym polarna igen och så. Jag har heller inte bloggat på ett tag nu men sen ni hörde av mig sist har jag hunnit bli i hop med en tjej och hinna dumpa samma tjej. Hon låg med en annan kille och det tolererar inte jag. Så jag dumpa den idioten.

Likes

Comments

Mr Muskel här
Idag har jag fixat ett nytt ID-kort eftersom att jag ska åka på språkresa till Paris och då behöver jag ett sånt. Här är en av de bilderna som jag tog. Tänkte att ni ville se. Vill ni att jag bloggar i Paris? Säg till så ska jag försöka fixa det.

Hejdå

Likes

Comments

Hej Mr Muskel här
Vad tycker vi egentligen om tjejer? Dom är sexiga och snygga och det finns dom som även är snälla men hur gör man för att få en tjej?

Jag är ingen tjej-expert men jag vet att det spelar ingen roll hur många 6 pack man har, det är det inre som dom faller för. Det finns en tjej jag gillar och hon har sagt att hon gillar vältränade killar men att det viktigaste är hur han är som person.

Det var mina tankar om tjejer är det något du vill tillägga så är det bara att kommentera

Likes

Comments

Hej Mr Muskel här

Vill dela med mig av det bästa bandet någonsin, Pentatonix det här är en av deras bästa låtar enligt mig och jag vill att ni ska få höra den också🎧


Likes

Comments