Ny vecka, den här veckan börjar repen med våra ensamblegrupper. På fredag ska vi börja repa på min första låt. Det tre låtarna jag ska framföra är "Feeling good" i en version av James Bay. "Back to black" av Amy Winehouse. "Half the man" av Rozzi Crane.

Jag ska försöka spela in ett klipp med ensamblen för att videodokumentera hur "vårt första rep" går.

Likes

Comments

​Hej jag heter Rebecca Molnstrand och går sista året på gymnasiet. Jag går på Rytmus musikergymnasium och vi har en uppgift där vi ska skapa ett projekt som ingår i kursen entrepenörskap. I vår ska vi ha en stor avslutningskonsert där vi treor får visa för en sista gång vad vi har lärt oss under alla tre år på skolan. Jag har då valt att använda vägen dit som mitt projekt. Jag ska dokumentera alla rep och förberedelser vilket gör det möjligt att kunna se hur mycket man förbättrat sin produkt ifrån start till slut, men det gynnar även mig på det sättet att jag under tiden enkelt kan blicka tillbaka för stunden och se vad som gick fel på just under den dagens rep. 

Ni är välkomna att följa min utveckling här på bloggen och ni är även mycket välkomna till slutprodukten Konserten i vår. 

Likes

Comments