När en bild säger mer en 1000 ord...

Bilden som blev startskottet på en rad förändringar är tagen den 17 Januari 2017. Jag är hemma hos en barndomskompis och äter middag med hennes familjen. Vilket efter 2 eller kanske 3 öl övergick till en planktävling. Jag är ju en god lekledare åt barnen och man tackar ju sällen nej till en självklar vinst., Själv god som man är :)

Drygt 3 minuter efter att denna bild blev offentligt publicerat på FB såklart bestämde jag mig. Jag ska boka tid, fly och boende. Nu Jävlar kör vi tänkte jag. Jag kan säga att jag gör generellt mer research när jag ska köpa en glödlampa men skit idet jag hade träffat kirurgen i Sthlm under en middag på Grandhotell innan jul. Hans ord var då I FIX.

Sagt o gjort flyg bokades, Arlanda - Istanbul, En rutin resa för mig då jag var där 9 gg i tjänsten under 2016. Jag kunde ju ta några möten innan och efter Operationen tänkte jag.

Då var det dax för avfärd.. 07:00 den 28 mars 2017

En helvetes start på resan

Min underbara far kommer och hämtar mig tidigt på morgonen och kör mig till stationen. Allt flyter som det ska, det ändå som var annorlunda var att jag för engångs skull stegat ur sängen i tid så jag ska slippa stressa om glömma saker.

När jag kommer till stationen är ju Självklart tåget 2 timmar sent :(. Full i fan och lösningsorienterad som man är hoppar man ju på första bästa tåg i riktning Arlanda. Det gick ju bra till jag upptäcker att min telefon är borta.....Hmm tänker jag hur ska det gå jag har ju alla biljetter o bokningar där. Väljer att hoppa av tåget i sista sekund för att stega in på pressbyrån för att snällt be om att få låna telefonen. En snäll kassörska låter mig låna hennes telefon och jag ringer återigen min far som får komma i ilfart för att åka hem o leta telefon. Väl hemma lokaliseras telefonen till köksbordet. Ja ni fattar nog att pappa Kent fick ta Arlanda ToR för att jag ska hinna med flyget.

Likes

Comments