Hej igen!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg så nu hade jag tänkt skriva ett igen. (Jag tvivlar starkt på att någon har gjort det men om någon har saknat mig så ber jag om ursäkt för att jag inte har skrivit något.)

Idag har jag varit i skolan som vanligt och på onsdagar brukar vi ha Engelska men av någon anledning så hade vi inte det idag. 🇬🇧 Mig spelar det väl inte så stor roll för egentligen. Jag är ganska bra på engelsa: (skulle jag ge mig själv betyg skulle jag ge mig själv B.) Ibland blir det lite tjatigt med engelska, men annars är det ganska roligt.

Nu är det snart Sommarlov och det känns skönt. Jag tycker ju om skolan men jag tycker att det är skönt med ledighet också.

På sommarlovet kommer jag nog läsa, bada, leka, träna, och göra andra roliga saker.

Men skolan är inte helt slut ÄN och sommarlovet har inte kommit ÄN så lite till får jag vänta.

Det tråkiga med skolan är att det känns som om ingen vill vara med mig och då känns det lite tråkigt. Därför är det skönt att skriva av sig lite.

Hur har jag tänkt att fortsätta med bloggen?:

Jag hade tänkt att i fortsättningen skriva ett blogginlägg i veckan och det hade jag tänkt göra på lördagar. Hoppas att Ni tycker om det.! 😄

Ha det bra! =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Evenemang

Ikväll (natt) är det "de grande finale" i Euro💛ision Song Contest 2017 i Kiev.

Det är helt otroligt vad tiden går! Det kndes inte alls länge sedan Måns Zelmerlöv vann i Wien.

Men en ny person dyker upp..

Men nu har tiden gått och nu är det en annan persons tur att stå på sen i 1980-tals-kläder och representera Sverige i tävlingen. Jag hoppas att NI förstår att jag pratar om Robin Bengtsson. Jag, precis som många andra, minns honom från Melodifestivalen 2016 då han uppträde med låten "Constellation Prize" och kom femma! Ingen visste då att han skulle komma tillbaka året efter och då komma att vinna med låten "I can´t go on" som blev starkt uppmärksammad eftersom han började uppträda med citatet, "Fuking Beautiful" men efter kritiken så ändrades texten till "Freaking Beautiful". Nu är han i Kiev och väntar (säkert nervös) på att finalen skall dra igång.


Så när det blir hans tur att inte scenen (som 24:de bidraget😓) så önskar vi att allt går bra.

(Försökte bara göra det lite häftigt. 😏)

Så firar jag EuroVision:...

De senaste åren brukar det börja med lite ståhej klockan 21 på kvällen, sen vid 22 är det lite tyst för de som vill lyssna på låtarna och det kommer lite stönanden om att det är tråkigt med 30 låtar där man inte förstår ett smack. Vid klockan 23 börjar det ju bli riktigt sent så då börjar mina småsyskon motvilligt att lägga sig. (Men de gör ju hellre det än att fortsätta titta på bidragen. Men till slut, så är ju klockan runt halv ett på natten och då vet alla vem som vunnit!😄 (Eller kanske bara jag och pappa som var de ända som satt kvar.😒) Och sen på morgonen så får alla veta vem som vunnit och det blir ett ståhej igen precis som det började med. 😄


Det är så jag firar ESC. 😄

Likes

Comments

Hej på Dig!

Jag hoppas att Du har det bra. Jag har det i alla fall bra. Som vanligt i skolan så tycker jag att det går ganska bra för mig. Jag anses ju vara väldigt smart av de flesta. Eftersom alla tycker det så kanske jag faktiskt är det. Om någon skulle fråga vad mitt favoritämne i skolan var skulle det vara svårt att svara - jag tycker om nästan alla ämnen. Men det jag tycker om allra mest i skolan är....

ATT SKRIVA UPPSATSER!!!📝

När jag skriver uppsatser känner jag mig bara.. Det är svårt att beskriva känslan. Jag känner mig fri på något sätt, och jag jag känner liksom att det är det som verkligen är jag. Det är därför jag har valt att skriva en blogg. Då får jag skriva lite om mig själv och ha roligt. Det var en sak till jag skulle säga: Tro det eller ej!: Jag har faktiskt aldrig läst en blogg i hela mitt liv! Så om Ni tycker att jag skriver en dålig blogg så då kan det bero på att jag aldrig läst en blogg.

Kommentera gärna vad jag kan förbättra!

Tack för att Du läst detta inlägg!👍👍👍

Likes

Comments