Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det onsdag & min favorit skoldag. Då jag endast har 3 lektioner!
Var i stan en sväng efter skolan med Kajsa & Lisa , vi fikade & plugga på espresso house & sen åkte vi hem. Fick en ny tröja av mamma
Igår som jag hade på mig idag med mina svarta jeans , svarta Johnny bulls & en pälsväst. Super enkel outfit men ändå snygg. Fick med mig en ny tröja hem idag också förstås..
Har redan börjat fundera jätte mycket kring gymnasiet & ändå är det ETT helt år kvar. Ja , jag har funderat på Rönnegymnasiet i Ängelholm eller så blir det förmodligen drottning blanka i Malmö. Har varit på rönnes öppet hus & vilken fantastisk skola!
Hoppas allt är bra med er!
Hören / M


Likes

Comments

Har du också legat på botten? När du känner att det inte finns hopp om något? Det är då du ska ta dig upp till toppen. Inget är omöjligt , och man klarar precis allt man vill. Det är tufft , det är en lång väg & det är mycket man ska klara av . Men att ge upp , det är det absoluta värsta du kan göra. Eftersom att du , bara du , är så jävla bra. Man ska sluta hitta fel & hitta alla saker som är bra . Uppskatta små saker , och även uppskatta sina vänner & familj , för det är saker folk faktiskt oftast tar för givet , och det finns många som står utan både vänner & familj. Men hur svårt allt i livet är , så är det bara att kämpa , för jag lovar er att allt blir bättre , men jag lovar er också att man måste kämpa för att nå toppen om du legat på botten.
Sluta aldrig kämpa.

Likes

CommentsLikes

Comments


Likes

Comments

Just nu är allt svart , allt mörknar för ögonen och man känner ingenting , det ända man känner är ilska , ledsamhet & tårar. Ja jag är rätt heartbroken just nu. Ville inte säga så mycket mer än så . Man måste se ljuset i det hela , från den mörka sidan. Allt kommer att lösa sig.


Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag ätit lunch på vapinao med mamma , sen kollade vi på Micke & Veronica på bio. Nu har jag precis flyttat ner i mitt gamla rum. Jag har ju bott uppe på andra våningen sedan i slutet på sommaren som varit. Då en hockey spelare från pappas lag som flytta hit från canada bodde hos oss . Så han fick mitt rum här nere.. Det är hyfsat stort & så har jag eget badrum där med bastu & dusch så det är super bra!
Nu sitter jag & tar de lugnt framför tv efter 2 timmars slitande jobb i rummet , herregud!
Imorgon ska jag börja träna igen & börja äta nyttig mat ( slut på allt skit ) !!!!
Hoppas ni mår bra!
Höres // M


Likes

Comments

Nu är det ju äntligen 2015. Som jag längtat efter detta!
Ska inte säga att mitt 2014 varit dåligt på något sett , men de hade kunnat vara bättre. Är dock väldigt tacksam över att jag har min fina familj & vänner & även lärt känna så många nya människor detta året , som betyder för mig. Lite av året som varit ..
Startade med att åka till Karlstad , sedan vidare till långberget för att åka skidor i Branäs i februari.
I slutet på mars åkte jag till Stockholm & 2 dagar efter jag kom hem därifrån åker jag till Spanien med min bästavän .I april kom min storebror hem från Danmark där han bor & var hemma hela sommaren.
Jag fyllde 14 , & hade en riktigt rolig sommar , åkte till gothia & sista veckan innan skolan började var jag i Bratislava. Skolan drog igång & jag var taggad på ett nytt år , jag var i London & fick shoppat mycket.. & sen precis innan jul begav vi oss till Berlin då även Kajsa var med. Haft ett underbart år & växt som person & fått nya erfarenheter .
Min nyår firade jag med Kajsa & sedan gick vi vidare hem till Andy. Startade året med min bästavän givetvis. Igår gick vi upp 16.30 .. Sen var de segt. Idag vet jag inte vad som händer .. De lär vi se. Höres / M
Likes

Comments

Införskaffat mig ett par nya skor idag. Johnny bulls blev det!
Snart beger jag mig mot Danmark.
Höres


Likes

Comments