PoolhĂ€ng💩

F tog en svĂ€ng till gymet och barnen pluggar inför sina exams😊LĂ„nglediga o man blir lite veckovild... IgĂ„r o idag Holiday, dragon boat festival. Ja vad har hĂ€nt det senaste, som jag sa till S imorse pĂ„ gymet.. det har varit lite hektiskt pĂ„ sistone😂Mkt att fixa me...Men kul!

VÀdret Àr ju helt fantastiskt hÀr i Shanghai.. Runt 30 grader och nÄnstans runt 24 pÄ natten. Gott att gÄ sommarklÀdd och anvÀnda flipflop. Men barnen har uniform i skolan.. sÄ Killarna har skjorta o slips med lÄngbyxa.. men det Àr ju aircon pÄ. De Àr sÄ stiliga allihopa! Tjejerna bÀr kjol.

I lördags var det jobb för alla mĂ€n sĂ„ dĂ„ njöt jag o C av vĂ€dret och slappade vid poolen me Susanne.. och flera andra. Gott💩Noel spelade rugby cup, laget tog guld👌Isabel var ivĂ€g pĂ„ fotogrej i stan me kompis.

Svalkande gott... Vi blev kvar sÄ lÀnge vi kunde!

I söndags tog vi en tur me Susanne o Rune, han har skaffat kinesiskt körkort., sÄ vi Äkte till Pearl market ihop. Det Àr en fake market men ocksÄ ett bra stÀlle för att sy upp klÀder. Vi gick till Mr Ding, F bestÀllde skjortor, Isabel bestÀllde en finklÀnning dÄ hon Àr inbjuden pÄ fin tillstÀllning pÄ söndag.

NĂ€r vi Ă€ndĂ„ var pĂ„ Pearl tog vi lunch ihop pĂ„ Hongmei Lu, bra gata me massa olika restauranger. SĂ„ trevligt😊

Liljorna pĂ„ bilden fick jag av Isabel pĂ„ min dag i söndags🌾

IgÄr var det en super hÀrlig dag, Vi hÀngde vid poolen och umgicks me familjerna. Barnen, ja inte N som pluggade var me, och F som var ledig frÄn jobb..

VĂ€ldigt skönt me solstolen😎

Imon blir det Ikea för mig, sen blir det förhoppningsvis en pooldag pÄ Tors me tjejerna, fredag blir det hÀmta uppsydda klÀder och sen middag i stan pÄ kvÀllen. Farewell fest lördag och det rullar pÄ.. Barnen har iaf de viktigaste dgrna i skolan och avgörande exams.

Hoppas ni alla har det bra i Swe.. Kram


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229