In China

På plats och galet mkt intryck! Vet inte vad jag ska börja.. Planera något är crazy... Häromdan skulle vår driver köra oss till en restaurang som enligt F skulle ta 30 min.. Resultatet blev långa bilköer och 1,5 Tim i bil.. Väl där kunde ingen engelska.. Teckenspråk japp! Men in kom 4 rätter då en av oss fick vänta på ny beställning..För att inte nämna vår driver som kan bara något enstaka ord på engelska.

Kineserna trängs.. Ska först fram och väldigt högljudda i mataffären samtidigt som de ska fram me kundvagnen. Stora affärer har det mesta både levande mat och ris köps i lösvikt i stora kassar.

Det finns många bra mindre affärer (not local) som har mkt bra importerade varor, Innan vi får bättre koll där hittade vi gott Kaffe!!!

En annan upplevelse var att prova tvättmaskinen idag... Jo kinesiska tecken jag bara skrattar, rent blev det i a fall.

BISS har sina 2 dgr me Orientation för nya elever, idag var första dan! Noel med grade 9, Isabel grade 10. Härligt mottagande och bra möten med headteacher o klasslärare.. Klasskompisar och lunch på skolan. Vi föräldrar fick många nya kontakter, både svenska, norska, danska, irländska m.m. Isabel o Noel lämnades själv kvar för att göra sitt CAT test.

​Sitter i clubhuset med iPhone o skriver för detta med wi-fi har varit ett problem som troligtvis löses imon! Så är det här i Kina😃

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229