Home sweet home

En skön Pw i härligt väder och pod i öronen! Så blev min morgon idag👣Promenix i grönskan i kvarteret där jag o C brukat gå me Missy..

Ja nu har vi kommit iordning lite mer i huset! Det är sååå skönt att kunna sitta i trädgårn/ grilla/ Mera utrymmen för oss alla😊Det är väldigt tyst och bra när barnen har vänner hemma.. Här kommer lite bilder inomhus..

Dörren på bilden. Är hiss i huset.. Används flitigt av ayin.. Me centraldammsugare o svabb på varje våning när hon städar..

Inga kanonbilder direkt men svårt att ta då rummen är stora me egna badrum och många skrymslen o vrån.. Vi stortrivs och det känns hur bra som helst!

Och Ja som Ni säkert de flesta har sett är vårt hus på Tolarp nu till salu i Jönköping.. Ja vi ville inte lägga fokus på att prata om det på semestern med alla.. Men känns så rätt och så Bra👍😊Ja annars vad har vi fixat me.. Jo, i lördags var det Welcome Back Party på skolan. Alla me picnic filt, mat o dryck med eller köpes på plats. Superbra underhållning me bra musik! Trevlig kväll att möta både lärare och föräldrar! Casper var dock på sleepover hos David, Noel hemmavid, Isabel me vänner..så det blev bara jag o F. Men sååå trevligt😊

Nu är det ca 2 v kvar till lovet.. Golden week!! Åh det ska bli super härligt att åka iväg✈️ Lombok, grannö till Bali i Indonesien! Och sen kommer Camilla💕 Ska bli såå kul! Noel ska själv iväg på 2 sport evenemang, han blev uttagen till Tianjin i okt, volleyboll, och Phuket Fobisia fotboll i nov. Snacka om att han ä lycklig!! Kul för han😊 Nu är det dags att kolla över min lektion iför imon... Härligt att möta Goa barn i skolan! 

Ha de gott😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229