Goa barn o glada föräldrar

Ja rubriken talar för dig själv! Barnen och vi har det väldigt bra! Barnen gör väldigt bra resultat i skolan, studerar hårt och har en vilja att lyckas. De lägger ner mkt tid och ser att det lönar sig. Ikväll var jag på ’parents evening’. Noel hade bokat tider med varje ämneslärare. Man sitter ner ca 10 min och får feedback på ämnet, kan ställa frågor osv. Vissa lärare var nya idag då N har nya ämnesval. En bra kväll.

Veckorna har varit ganska hektiska med allt möjligt..😂något som ni som inte bor i Kina nog aldrig kan förstå...Allt tar längre tid, och dagarna fylls.. Jag lovar😜

Förra veckan besökte vi svenska konsulatet. Barnen behöver nya pass inför vår nästa resa. Var tvungna att passa på emellan N skolresor, då han behöver pass. Det tog sin tid kan jag säga...

Vädret har varit helt underbart med 23-24 grader o sol. Har blivit många o långa PW me vänner o även me F. Såå gott. Mysigt att gå o strosa lite längre bort i de kinesiska kvarteren. 

Det är några nya familjer på plats och idag hade vi lunch här i närheten... Man glömmer fort hur det var att vara ny.. att inte hitta, och hur förvirrad man var😂Kul att kunna hjälpa till! 

På torsdag fyller vår kille 15 år🎉som också kom hem i helgen e volleyboll turnering i Tianjin.. De vann hela cupen! Sååå kul👊Nu tränas inför Phuket i nov, fotboll. Detta är ju så annorlunda mot Sverige, då barnen har möjligheter att resa iväg med skolan. Riktigt kul och annorlunda som jag tror utvecklar barnen. Casper ska till Berlin i april.. Ända dit med sin tyska grupp..ja han läser både tyska, mandarin. 

Ikväll lite seg o sliten e fullspäckad dag me mandarin på fm. Imon jobb på svenska skolan, dags att förbereda..

Ha de gott kramis


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229