Family planning

Pustar ut efter en hektiskt dag.. Varit o kollat vidare på Hus, o en penthouse Apt... båda kanon👍Nu är det bara att bestämma sig! F är tillbaka e jobbresa så det var riktigt skönt att kunna åka tillsammans.. Könns som jag o mina vänner varit runt överallt o tittat på det mesta. Blir ledigt lite överallt nu när folk flyttar vidare.

Jag har haft en bra vecka me mkt träning, kaffe stunder, luncher, planeringar, Och i lördags var det en fantastiskt trevlig vårfest me Swe kören o kyrkan i Green Valley. Utomhus och me picnic! Och som mina vänner sa. Första gången jag sjungit 'Vintern rasat ut' i flip flop😂

​En hel em me brännboll, ja de för som orkade i 32 graders värme..💦Picnic i gräset o umgås. Många nya svenskar som jag inte träffat förut. Noel var inte med spelar oftast match i rugby/ basket. 

Isabel var babysitting lördag och N hängde me tjejen o vänner. Så jag o C hade helkväll me Tv Myys. 

Denna veckan fyller F år och vi ska in till stan på fredag bara han o jag💕Det ska bli mysigt. Vi planerar o fixar en del under veckan. På söndag ska Casper på playdate me Nerf & Pizza em👍På måndag har alla barnen tandl tid🤔Får se hur det är...Det är en hel del nu framöver varje vecka, och det är inte många veckor kvar tills vi flyger till Swe.. 

hoppas ni har fått lite värme på er därhemma! Kram


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229