Awards och sport för hela slanten

Veckan började me Casper som åkte me Year 6 till Lin'an för Residential trip. Hel vecka borta med fullspäckat med äventyr såsom bergsklättring, dragonboat och annat kul.

Det har varit 'filmfestival' på skolan. Year 10-13 som pluggar media fick awards och visning av sina egna fimer, musikvideor osv. Jag som ny inför detta.. visste inte förrän barnen kom hem att här gäller högklackat o finkläder, Såå fina barn gav sig iväg😘 På skolan bjöds det på snittar,bubbel ( till vuxna) cola till barnen.

Vår skola prioriterar idrott. I onsdags var det Sports Awards på skolan. Alla elever på secondary (year7-13) och alla föräldrar var inbjudna. Rektorn talade o de ansvariga idrotten.

I torsdags började Isabels fotbollsturnering 'Acamis' Shanghais bästa lag. BISS var grymma och när de spelade final på lördagen och Vann🏆Obesegrade genom hela turneringen! Även BISS killar vann guld! Go Lions som vi säger!!!

Lyckan var total för tjejerna ... Härligt! Och Casper kom hem från tripen fredag em så även C fick se syrran vinna!

​Något sliten o trött... Men vilken resa och vilka äventyr C varit me på! 

En superhärlig vecka me mycket innehåll! Nu är det måndag och det är möte på skolan idag ang Casper och det kommande Year 7. Då blir han på secondary me de stora. Onsdag möte ang Noels trip till Sanya.. är ni nyfikna kolla gärna in Kinas paradisö söderut...🐬🌴där ska det surfas och om jag gissar rätt kommer N ägna hela dagarna me vattensporter... 

Vi har sommar här me gott väder.. träden är gröna och det blommar fint🌸 

Ha det bra i Swe.. kramGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229