Australien🐬on My bucket list✔

Vi Ă€r hĂ€r i detta fantastiska land!! Äntligen💕

Vi flög den 20:e dec till Perth. SydvÀstra Australien. Tog den coolaste taxin ever mot husbilstÀllet.

Att resa runt i Australien Àr ett bra tips att hyra husbil. Det mest populÀra och enklaste sÀttet att fÄ se och uppleva som mest. Australiensarna sjÀlva campar mkt men att tÀlta Àr helt klart deras grej... stora tÀlt med allt innehÄll.

Vi spenderade vÄra första dagar utanför Perth i Fremantle. JÀtte mysig stad. VÄrt mÄl var att ta oss till Rottnest Island.. ohhhh yes vilken dag! Ett mÄste för er som Äker hit. 30 min bÄt. En bilfri ö dÀr man enkelt hyr cyklar. Det blev runt 1,3 mil den dagen... Àventyr och fantastiska vyer, strÀnder och hÀrlig dag!

​​​​​​MĂ„ste bara berĂ€tta att pĂ„ en av strĂ€nderna... ringlade en mörkbrun orm upp pĂ„ grannens strandfilt och ja.. jĂ€tte giftig och pĂ„ 13 plats av vĂ€rldens giftigaste.. ock som jag ogillar ormar.. gahhhh... Har sett Ă€nnu en likadan pĂ„ annan plats..Annars Ă€r det mest kĂ€ngurur, possums, och vackra fĂ„glar...Koalas lever inte i vĂ€stra Australien. 

FrĂ„n Fremantle reste vi vidare till Gracetown nĂ€ra Margaret River.. JĂ€ttefint omrĂ„de me mkt att se och uppleva. Vi firade Julafton med hela campingen som bjöd pĂ„ Bbq buffĂ© gratis för alla och storfilms tv pĂ„ kvĂ€llen ... samt Tomten som kom körandes pĂ„ en ATV. HĂ€rlig stĂ€mning och gemenskap😊

 Man möter roliga mĂ€nniskor och alla delar med sig och Ă€r givmilda... HĂ€romdan satt vi ute lĂ€nge och pratade med Chris 78 Ă„r, med fru, lĂ€mnade England pĂ„ 60-talet.. Super hĂ€rlig mĂ€nniska och det roliga var att Hans mamma var Nanny Ă„t prins Bertil pĂ„ 1920 talet.. Men hela kvĂ€llen var allt jag kunde tĂ€nka pĂ„.. vilken snubbe i denna Ă„ldern.. sĂ„ lik min egen farfar och campa me husvagn o resa runt.. 😊👍

FortsÀttning följer.....


​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229