Efter Spanien är man tillbaka i Jönköping. Känns gott att kunna ta tag i allt och fixa så mkt som möjligt😃Jag o dottern hann knappt landa förrän vi började med planera packning/ fix och inköp! Vi har rensat till återvinning och inhandlat vacuum påsar til alla våra kläder för att spara så mkt plats det bara går. Känner att på bara ett par dgr har vi varit väldigt effektiva👍

Det blir mkt samtal och pappersarbete, Såsom vaccinationspapper, skolintyg, visum, alla avtal på hemmaplan.. Etc.

Yes😃 Barnen har fått plats på The British International School👍Känns toppen! Vi kommer att besöka skolan under 2 dgr och träffa elever o föräldrar samt inhandla snygga outfits som krävs i skolan! Barnen kommer få varsin Buddy som kommer hjälpa till och vi får möjlighet att ställa frågor. Dessa dgr är det många nya så vi är vara positiva. Skolan har varit mkt till mötesgående och mailat flertal ggr.

Känner mig ganska lugn ändå... Ser framemot nya utmaningar😃

Tiden får fort och nu väntas hockeyläger för stora killen i en vecka medan Isabel ska jobba. Däremellan ska vi få till att träffa alla innan vi flyttar✈️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mycket att fixa/ ringa/ ordna! Yes vad vi har tid😄Spanien leverar med sol o bad och mkt härlig energi☀️

Barnens skolor har varit mkt tillmötesgående och gett oss det vi behöver👍Trots sommarlov! Det är en del att fixa men jag och familjen är positivt inställda och fixar mkt fast vi inte är på hemmaplan i nuläget. Hemma hoppas jag att vi får till alla möten med vänner och nära innan vi lämnar Sverige, sen hoppas  vi få många härliga besök overthere!!!

Likes

Comments

Sitter i Spanien på semestern. Jag en 39 årig trebarnsmamma, som om bara ett par veckor flyttar iväg till en annan del av världen. Jag är helt ny på det här med bloggande🤗Men ska försöka att dela med mig så gott det går! Har ju min snart 16 åriga dotter till hjälp ock👍Jag o hela familjen är super taggade och jag är mer rädd för att missa denna möjlighet än att våga ta steget många faktiskt dtömmer om, flytta utomlands. Jag, min man o våra 3 barn, 10,14,16 år är alla överens😄

Nerja Spanien☀️

Likes

Comments

Snabba beslut och resväskan packad för en vecka i Shanghai. Allt gick väldigt fort men som hela familjen alltid säger... Vi fixar!

Supertaggade landade vi i juli-16 på Shanghais flygplats och möttes av ett varmt och fuktigt klimat😅..

Denna vecka ska vi spendera mkt tid för att hitta bästa skolan och bästa boendet för just vår familj.

The British Internationell School gav mig och resten av familjen så gott bemötande och intryck att den blir svårslagen när vi summerar de olika skolorna. Hög standard på utbildning och med en känsla för barnen.."här är vi varmt välkomna"

Boendet är det svåraste då tillgången på hus alt lägenhet är god. Dock är alla i familjen överens om ett boende nära skolan och med ett bra clubhouse.

Shanghai är en fantastisk stad med mkt att se och göra. Vi kommer definitivt ha massor att göra😄


Likes

Comments