A walk to remember, The notetbook, The last song och Dear John är endast tre filmatiseringar av hans böcker. Ser man dem här och känner, WOW jag vill se mer ur denna genre, då kan du skratta dig lycklig. det finns totalt 19 filmer att se fram emot!! Romantik och drama är verkligen Sparks naturbegåvning vad gäller skrivande att fånga sina läsare känslomässig.


.

Här kan de se många (eller alla) trailers fram filmerna, se och välj vilken du vill börja med!!

Vågar du utmana dina känslor? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sugen på en drama thriller med spänning, frågor och oväntade svar kan jag varmt rekommendera Before I go to sleep!


Den här filmen får varje hjärncell att fundera och klura på vad är det som har hänt, vem är gärningsmannen eller finns det ens någon sådan! Vill ni sätta en spännande twist på tisdags kvällen, SE FILMEN!


Likes

Comments

Om ca 40 minuter kan du se denna skrattfyllda komedi på tv 3 kl 20.00. Du, jag och Dupree utspelar sig i ett vanligt villa område där de nygifta paret får in Dupree som inneboende. Dupree är inte bara arbetslös hans "fria" livsstil tär på paret och leder till oväntade och konstiga situationer. Vill du skratta och bara slappa framför en film är detta en film du bör se!

Likes

Comments

En dramafilm som du sent kommer att glömma

12 years a slave är en extremt gripande film som handlar om slaveriet, den fria människan och hur orättvisor har sätt och ser ut i världen. Vill du vara säker på att se en fantastisk men samtidigt otäck film som faktiskt speglar människans liv rekommenderas denna filmen starkt! Ser du den här filmen garanteras ingen bort kastad tid!!Likes

Comments

Ghostbusters!!!!

Efter många åt kommer filmen Ghostbusters tillbaka i en ny tappning, och det lutar mot en hejdundrandes skrattfest Något som vi alla kan se fram emot. Som spökjägare ser vi skådespelarna Melissa McCarty,Kristen Wiig, Leslie Jones och Kate McKinnon. Men för att väga upp eller kontra mot den tidigare filmen spelas nu den sköna sekreteraren av ingen mindre än Chris Hemswoth. Filmen har premiär i Sverige den 27 Juli! Missa inte det.

Likes

Comments

I semesterveckornas tid tror man att just tid är det man har som mest... Men som ni märker veckan börjar inte på en onsdag... Men här kommer iaf tipsen ur tv-tablån för den här veckan och nu lutar det mår ACTION i stora drag. Dock vill jag påstå att det är variation på action filmerna. Allt från att överleva ett "dödligt" virus till hur man hittar och förgör en person på snabbast sätt. Vill man däremot bara skratta och konstatera att det finns de som är värre än en själv rekommenderar jag att slå på tv6 kl 21 på lördag!

Onsdag: Jack Reacher visas kl 21 på tv 4 ( Action/Thriller)

Torsdag: I am Legend visas kl 22:30 på tv4 ( Action)

Fredag: Kronjuvelerna visas kl 21:45 på svt 2 ( Drama)

Lördag: Forrest Gump visas kl 21:20 på tv4 (Dramakomedi) & American Pie Presents: Band Camp visas kl 21 på tv6 (komedi)

Söndag: Kill Bill vol. 2 visas kl 22 på tv6 (Action)

Hoppas du hittar nått för dig! Ha en super nice vecka! och kom i håg i bra eller dåligt väder sitter en film aldrig fel

Veckans måste-film är: 

Likes

Comments

Är det inte fler som längtar, Alicia Vikander som Lara Croft!

Sedan Alicia Vikander 2016 vann en Oscar för bästa kvinnliga biroll har allas ögon för hennes "dolda" talang öppnats. Vikander är en skådespelare på väg upp och vi alla längtar efter att se hennes tolkning av Lara Croft. Tidigare filmatisering är det ingen mindre an Angelina Jolie som agerat huvudrollen!! Vi håller tummarna för att Vikander gör minst ( om inte bättre) lika bra ifrån sig. Den nya filmen ska handla om den unga Lara Croft på hennes första uppdra. Spänningen är outhärdlig!!! Men den som väntar på något gott /// väntar alltid för klänge....

Tidigare filmer med Vikander

The Danish girl och Testament of youth

Likes

Comments

En du-måste-bara-se-den-här film, oavsätt om du är för eller emot en drama/thriller!

OMG OMG OMG, hur töntigt som helst att skriva så.... men, som rubriken lyder ovan en måste se film! spelar ingen roll om du tänker NÄ jag är mer inne för tårdrypande romantik eller fartfylld action. I den här filmen får du en blandning av det mesta samt med en stor skopa spänning, ett extra plus i kanten, den är verklighets baserad!!! Filmen är från den otäcka fartygskapningen som ägde rum utanför Afrikas kust år 2009.


¨Med ett betyg av 7,9 /10 på IMBd fångar Tom Hanks huvudrollen perfekt! Redaktörer runt om började genast spekulera i Oscarsnominering. Drama/Thriller utspelar sig på den afrikanska kusten där Captain Phillips fartyg står inför en av sina värsta fiender på havet, nämligen pirater. Hur kan Phillips rädda sina kamrater undan en säker död på ett av de sju haven. Det finns kollegor som han själv med fru och barn som väntar där hemma. Det ända rätta att göra när piraterna lyckats kapa fartyget är att.....

Tidigare har du sätt Tom Hanks i:

Cast away och Forest Gump

Likes

Comments

Vi alla vet vad som väntar när vi sätter oss i biosalongen, glädje, frustration och framförallt tårar i mängder..

I filmen me before you möter vi Lou (Emilia Clarke) en positiv, glad och driven tjej med ett hjärta av guld och en "speciell" klädstil. Lou behöver ett jobb och lyckas få jobbet som assistent åt den rullstolsbundna före detta äventyraren Will (Sam Claflin). Jobbet blir inte en dans på rosor för Lou när hennes positiva energi får möta Wills negativa attityd. Filmen visar på att oavsätt hur livet förändras så finns det alltid något eller någon som väntar...

Vi har tidigare mött skådespelarna bland annat i Game of thrones och the hungergames.

Inlägget kommer inte ( kommer förmodligen aldrig) handla om "DET HÄR TYCKER JAG", film är något individuellt på det viset att vi tolkar, känner och tycker olika saker. Kommentarerna i inläggen ska inte få sätta käppar i hjulen för fortsatta tittares skull. Kommer därför avsluta filmatiseringen med ett ord kärleksmyssorgefull.

Likes

Comments

Vilken filmvecka vi har framför oss ( givetvis visas fler filmer under veckan)! Veckans filmer lutar mot spänningen, kampen och jaktens feelings, men genom att kontra exempelvis taken med systrar i jeans får vi en varierande filmvecka att se fram emot! IFörr varje vecka finns minst en film med varje dag, men ibland finns ""risken"" att fler fantastiska filmer plockas med..

Måndag - Never let me go visas i kl 21 på tv8.

Tisdag - Ghostbusters visas kl 21 på tv3. (Psst Ghostbusters 2 visas dagen efter!!)

Onsdag - Taken visas kl 21 på tv4 du hittar även Systrar i jeans på kanal 11 kl 21.

Torsdag - Black Swan visas kl 22:10 på kanal 11

Fredag - Braveheart visas kl 22 på tv3

Lördag - Epic- Skogens hemliga rike visa kl 14:50 på tv3 du hittar även Sherlock Holmes 1 & 2 på sjuan med start kl 20.

Söndag - 127 timmar visas kl 22 på tv3.


Veckans måste-se-film ur tv-tablån är..

Hoppas ni får en fantastisk filmvecka! See u! 

Likes

Comments