Jag har valt att ta en paus frÄn bloggen ett tag. Har annat att fokusera pÄ just nu. Skola och framför allt min hÀlsa. KÀnner att jag behöver vara lite privat och bara vara jag och samla ihop mitt liv till fyllo innan jag kan köra igÄng pÄ riktigt igen. Jag hÄller dessutom pÄ att testa en ny bloggportal dÄ jag fick ett erbjudande. SÄ de tar lite tid att vÀnja sig vi de nya verktygen dÀr.
NÀr vi hörs igen. DÄ blir det pÄ Finest.

mitt detox te, imorgon börjar 14 dagar av rensning

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledsen att jag varit frÄnvarande, men har haft fullt upp med plugg och med att planera hur jag ska lÀgga upp min detox. Ska göra ett inlÀgg nÀt jag har vant mig vid mina matrutiner hur jag gÄtt tillvÀga osv.

Idag Àr det skola för min del. Slutar tidigt idag sÄ de Àr skönt med tanke pÄ att min dygnsrytm Àr lÄngt ifrÄn nollstÀlld för skolan. SÄ det Àr bara hem till sÀngen sen.

Likes

Comments

Nu börjar verkligheten

Nu har jag haft min egentid och uppstartning pÄ Äret. Det Àr bara dags för mig att börja kriga mig igenom den sista biten i skolan. Har haft det riktigt tufft med skolan första terminen av 3an, har slarvat mig igenom och tagit skolan i sista hand. Dock har jag bestÀmt mig för att alltid ta mig sjÀlv i första hand detta Äret.Min psykiska och min fysiska hÀlsa. Och hela första terminen av 3an sÄ glömde jag av att ta hand om mig sjÀlv, sÄ allt gick utför.

Efter skolan har jag fĂ„tt massa idĂ©er, en sak Ă€r sĂ€ker och det Ă€r att jag kommer börja jobba direkt efter studenten i princip. Men mot vinter halvĂ„ret sĂ„ tror jag att jag kommer göra en sĂ€song i sĂ€len eller i Österrike, alla sĂ€songare verkar ha det sĂ„ extremt kul, har Ă€ven pratat med nĂ„gra som sĂ€songar nu uppe i sĂ€len och dem sĂ€ger att det Ă€r de bĂ€sta dem gjort. Jag Ă€lskar skidor och livet generellt uppe i sĂ€len, sĂ„ som det ser ut nu, sĂ„ lutar det Ă„r en vinter i sĂ€len. SĂ€sonagre eller ej, men det blir nog vilket fall som helst en vinter i sĂ€len.

Idag lördag

Mina planer Àr extremt oklara, men nu hela förmiddagen ska jag fixa och dona hÀr hemma. Blandannat i vÄran lilla stuga. sÄ att man kan vara dÀr ute. Ha myskvÀllar och sÄ. Sen backa upp vÀskan och lite sÄ. Mycket att göra.

Likes

Comments

IgÄr pÄ Ice

Vilken jÀvla kvÀll! Herregud vad kul vi hade pÄ Ice igÄr, john de sohn spelade och massa nya mÀnniskor syntes, vi trÀffa bland annat nÄgra ifrÄn Kungsbacka som var riktigt hÀrliga.

ALLA FYLLDA 18 SOM SKA TILL FJÄLLEN BESÖK ICE OCH AFTERSKI PÅ WALLNANS

LĂ€mnar nu detta vinterparadis

Likes

Comments

Godmorgon.
Just nu sitter vi och Ă€ter frukost i stugan. Älskar denna stugan sĂ„ mycket. Vi har en helt vit utsikt mittemellan granarna sĂ„ ser vi backen. SĂ„ himla fint.
Sista dagen idag och det blir faktiskt stöten för oss med massa skidÄkning och afterski!
Kanske avslutar vi med en utgÄng pÄ ice/Harrys dÄ John De Son spelar dÀr ikvÀll . Men vi fÄr se.

Nu Àr det bara pÄ med klÀderna och ut i backarna, -23 vÀntar oss.

Likes

Comments