Header

Hejsan!

Lite bilder från dagen uppe på Glimmingen :D

Skulle göra ett litet fotoprojekt med brosan, snö som skvätter och liknande, snygga effekter. Fast när vi kom upp såg vi att det var full rulle med Crosskolan, härligt att se :D Att det finns lite aktiviteter för de mindre även på vintern, att det inte finns någon paus på grund av vädret :D ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var det dags igen efter några veckors uppehåll att dra iväg till crossbanan för lite körning och fotografering. Så upp vid åtta, packa grejerna och köra iväg.

Det var roligt att besöka denna bana igen, och så fin nu med all snö. Bättre det än massa slask och liknande!

Denna träning var för att ha lite kul och testa på lite saker som man är osäker på när det ändå finns chans. Var även härligt att träffa de andra, personer vi inte har mött på länge.

Toppen dag! Lite bilder sitter ju heller inte fel, lyckades ha felinställning (vitblalans blixt, ska vara moln) men som tur vad gjorde det inget, då den vita snön hade ljuset som kameran uppfatta lika blixtens ljus.

Likes

Comments

Hejsan!

När jag ändå håller på kan jag säga att en liten studio har placerat sig i hemmet, bästa julklappen!

Självklart har den blivit testad, Bert fick allt vara försten ut! Har även äventyrat med lite andra modeller så även det skall ni få se! Hope you like it <3

Likes

Comments

Tjenare!

Ett tag sedan man var här och skrev men nu var det väl ändå dags. Som ni kan se har bloggen fått ett nytt namn, eller själva portalen men sök ni så som ni har gjort innan så kommer det funka! 

Nåväl, igår var det första crosskörningen för detta år och då blev det att vakna upp tidigt och bege sig mot Strömstad. En träning där nya mål sattes och klarades men även nya möjligheter tog plats. Att få testa det nya. 

Jag själv tog tillfället i akt att faktiskt bara titta på, njuta och ta in alla olika intryck. Se perspektiven lite vidare för en gång skull och bara ta in sin närvaro för att spara den i sitt minne. Många gånger har fotograferingen känts som ett krav, att jag inte borde följa med om den inte var i packad. Men denna gången var det dags att ändra mönstret och faktiskt bara se, en sak som inte ofta sker. 

Duktiga förare som gav allt de hade, skicklighet och mod. 

Testade lite med de nya inställningarna, kommentera gärna era åsikter :) ​

Likes

Comments