Header

Hejsan!

Förra helgen var det Getinge som fick ett besök!

Morgonen när vi vakna och jag fick se ut var det den vackraste utsikten jag har sett på en crossbana på evigheter! Hade ju kunnat tänka mig att bo där utan större problem :D 

Tävlingen började med strålande sol och lätt damm från den sandiga banan. Det stod träd överallt och ett lugn fanns fast det var dags för tävling. Det var inte många tävlande denna gång. Det var endast två klasser som tävlade vilket ledde till att allt var slut väldigt tidigt. 

Av värmen var det jobbigt för några förare, brosan fick en dusch någon gång då och då och flera vattenflaskor blev tomma. Jag själv klarade knappt av hettan i visa stunder. 

Banan var intressant att fota då den är nedgrävd på vissa ställen, alltid roligt att testa något nytt :D många verkade tycka om den och jag själv älskade miljön. 

Nog från mig, dags för bilder :D

Nervös pappa hihi 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena tjena! 

Lite sen med bilderna men plugget tär på tid och energi!

Iaf, söndagen var inte den bästa starten på säsongen! Det skedde flera skador och ambulansen var allt i krokarna, helikoptern var även den på besök. Vädret gav inte heller den en gos chans att fota. Stod ju som spön i baken vissa stunder. 

Men om man bortser från det negativa var det en utvecklingsdag för brosan! Han tog de nya utmaningarna och  körde för fullt! Stolt syrra! Sedan var det alltid trevligt att testa fotografering i regn...säger vi! Men men, får ju testa lire nya saker ibland...
Likes

Comments

Tjena tjena!

Ja, som nog många av er vet var det ju VMX i helgen! Brosan skulle tävla på söndagen så hela lördagen bestod utav packning och mer packning! Men efter ett tag lyckades vi ge oss av till Alingsås för att se på de som tävlade under lördagen, tyvärr han vi inte se allt men de sista finalerna är inte att gnälla över! 

Tog mer bilder på söndagen, har planerat att dela ut dem denna veckan men får se när, plugget tar all energi för tillfället... 

Iaf, på lördagen kom vi ju sent så tog inte på mig västen utan fotade utanför markeringen, det var inte fel det heller! 
Slut på tjatet, tags att visa upp bilderna! 


Likes

Comments