Header

Hejsan!

Har varit lite duktig idag iaf och gjort klart denna klassen! Bara en kvar att göra sedan är allt från supercrossen avklarad!(Tyckte denna bilden var så fin! Tack och lov att han lyckades ta fram rosen när kameran skulle klicka!)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenare!

Nu har man allt jobbat lite med ett par crossbilder och det är väl lika bra att visa upp dem när de nu är klara!


Likes

Comments

Hejsan!

Lite nytt på bloggen ska det bli och idag ger jag er första 85-klassen. Var extremt många deltagare så det blev en del jobb med bilderna för antalet hade höjts en del. De alla var duktiga och det var roligt att få fota dem. Har inte så mycket att säga mer än att de var jätte duktiga och att allt var intressant att se.
(här har vi även segraren Fredrik Witt!)Likes

Comments

Hejsan! Nu var det allt dags att visa bilderna på 65:orna både från kvaldagen och tävlingsdagen. Alla körde verkligen grymt bra och var inte förberedd på det jag fick se, grymt kört!!

Likes

Comments

 

Hejsan!

Ursäkta att det tar tid med att uppdatera, skolan är inte så snälla när det kommer till läxorna...har suttit uppe varje kväll till nio-tio så bilderna hat kommit som andra hand tyvärr. Men ska lägga upp bilderna från varje klass och det ska inte ta en månad elr ngt sådant, fler bilder kommer snart winkLikes

Comments