Header

Hejsan!

Bättre sent än aldrig heter det ju, så idag kommer bilderna från förra torsdagstränigen.

Plugg och tid är just nu mitt problem men det börjar bli bättre nu så håll ut, ska bli snabbare att lägga upp!

Iaf, denna träning blev ledd utav Jesper och hans kryckor. Tyckte det var snällt utav honom att komma upp till Glimmingen för att träna de yngre när han nyligen har opererats.

Förarna fick köra ännu en ggn på den stora banan men fick lära sig lite mer om hur man skall hantera de delar som oftast undviks när de brukar köra. De fick lära sig en hel del nya grejer..iaf den större delen av dem.

Sedan hade brosan turen att testa Åhmans fyrtaktare men att byta från tvåtaktare var han inte riktigt med på men men det hade man inte vetat om han inte hade fått testat.

Så det var en lyckad träning för dem och de uppskattade verkligen tränarens jobb fast han gick runt med två extra ben.

"Så här ska du stå, ja precis så!"Så söta när de leker lite medan brosorna kör.första gången jag fick syn på hur man kan ha glasögonen, smart! ;)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Kände att det var lika bra att lägga upp bilderna på de större förarna innan morgondagen för då blir det ju crosskola.

Många duktiga förare, att de hoppade så högt och gjorde det som om att höjden inte var något alls var helt imponerande! Imponerande kört och det var jätte roligt att kunna fånga det på bild. Bara att fortsätta i den riktningen!

Och alla ramlar ju någon gång i livet, är bara att sätta sig upp igen och köra på! :D

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har man varit flitig, pluggat och redigerat! Kan ju låta lite men är en hel del ;)

Iaf, idag tänker jag bara lägga ut bilder på 85 Ungdom, är ju en hel del bilder så kände att det var lika bra att börja någonstans. Så nu till veckan lägger jag upp de äldre ;)

De var riktigt duktiga när de körde, inga dåliga placeringar. Tyvärr skulle det hemska ske vid slutet av dagen...en kille lyckades slå runt med sin cykel ett antal gånger så att ambulansen var tvungen att komma. Så den sista tävlingen var tvungen att ställas in pga olyckan. Hoppas bara att han mår bättre nu.

Volontär arbetarna var snabba och riktigt duktiga när olyckor skedde så måste ge dem beröm det arbete de har genomfört!

Lite snack innan den stora dagen


Vårt lilla hem för helgenKramis kramis på dig matte


Haha lite charmigt tryckÅhh vill också ha de såå <3


Likes

Comments

Hejsan!

Nu har man nyligen kommit hem från den senaste VMX tävlingen. Puh, fullt upp verkligen! Fick en väst denna gång med så fick gå in på banan och jaa...då tar man en hel del foton. Så lägger bara ut någon liten teaser och får ta hand om resten denna veckan när man väl har tid winkLikes

Comments

Tjenare!

I torsdags var det dags att träna ännu en gång för dem. Det var bland de varmaste dagarna under detta året, så förarna fick svänga in väldigt ofta bara för att dricka innan de svimmar av.

Då var det även dags att testa på den stora banan ist för att åka på den lilla banan. Deras tränare Bagge var lite sen för att jobbet drog över, men då var turen med oss så Martin tog över ett tag.

Träningen hade fokus på hur man skulle kunna hantera sig när de tävlar, de gick igenom det mer vid slutet av dagen då förarna hade fått testat hela Glimminge banan i år.

Och självklart följde lilla Bert med och hade turen att träffa på Pirri, slapp han vara ensam vovve. Var så roligt att se hur den lille gubben svansa runt söta Pirri.

Likes

Comments

 

Hejsan!

Detta inlägg skulle väl skrivas i onsdags men kom lite saker urvägen.

Iaf, i Tisdags blev det att snabbt som attan dra till Edets bana. Det blev att packa crosskläder, vatten mm, kameran och lilla mopsen Bert på en halvtimme. Det gick ju troligt nog!

Så när vi kom upp var det alldeles tomt, det var endast Tim och Sam som skulle köra och några äldre...men det var inte alls många. Fast på en solig Tisdag var nog några hemma istället ;)

Mitt jobb var att ta kort men även ta hand om Bert, man kan väl säga att kameran hamnade lite åt sidan för man fick ju se till att den ille gubben skötte sig. Fast den söte korven blev det ett par bilder, hade turen med mig wink

 

Likes

Comments

Tjenare!

Idag var det SM uppe på Glimmingen och självklart skulle man ju dra dit för att ta lite foton. Lyckades till och med få med en av mina vänner som har varit lite anti mot cross och sådant innan, otroligt! SÅ när vi kom upp var det första man såg hur högt förarna hoppade över platåhoppet, att de ens vågar hoppa så högt...hade väl svimmat av höjden om man själv hade kört xd

Idag hade man ju ingen väst som gjorde att man kunde ta sig in på banan tyvärr men kände att man ändå hade turen med sig för det blev allt en hel del bilder. Var nog tur att Jenny följde med mig, hon passade jätte bra som en medhjälpare hihi

Hela denna dag har varit toppen, riktigt bra kört från dem och de kunde nog inte ha haft mer tur med vädret heller...vi var ju oroliga över att det skulle regna men det var strålande sol! Började nästan fundera om man kunde ta och börja sola sig lite uppe på berget xd


Likes

Comments

Tjenare!

Idag blev det att besöka Trollhättans bana, var ju ett bra tag sedan vi var där sist. Själv åkte man inte direkt till banan utan var tvungen att ta en snabb runda till Överby så missade första passet :(

Men men, hann ju ändå ta bra foton på grabbarna. Något som var helt fantastiskt var vädret, det regnade så hemskt endast när de stora körde. Snacka om tur för grabbarna haha

Fast en hemsk händelse skedde, när vi stod och packade för att dra hem körde de stora och helt plötsligt var det tyst. Ingen körde elr något, vi blev ju då lite oroliga så en del sprang ut på banan för att se vad som hade skett. Då hade en kille ramlat och lyckats bryta lårbenet cheeky Så de ringde ambulansen genast och efter en stund dök de upp. Hoppas verkligen att killen kommer må bättre snart, synd att det skulle ske...helt onödigt!

Trötter där, fick bli att skölja huvudet med lite vatten innan det var dags att åka hem

Likes

Comments

 

Hejsan!

Jag får ursäkta mig med att lägga upp bilderna sent, plugg plugg vettni!

Iaf, denna gång var det dags att tävla i Tibro! Vi kom till deras bana dagen innan för att spana lite på banan, man kan väl säga att den inte såg fel ut att tävla där. Grabbarna fick gå runt och diskutera hur de ska bete sig när väl tävlingen börjar medan resten utav familjerna förberedde sig för grillning i solen.

När det väl var dags för att tävla började dagen med musik? Aa, Tibros arrangerana satte på lite musik i högtalarna för att skapa stämning, de kunde ha valt lite bättre musik än Eddie Meduza som sjunger om en Volvo...jaja!

Snacka om att de var nervösa, bena kskade när de satt ned och skulle vila sig. Men fast än de var nervösa gick tävlingarna riktigt bra! Om man kämpar går det alltid bra på ett sätt!

För min del blev man extra glad för att man äntligen fick västen som visar att jag får gå in på banan och ta kort!! Det har man väntat länge på hihihi :D


En spänd pappa!


ordningen på bilderna är huller om buller...har inte riktigt haft orken till att fixa dem :S

Likes

Comments

Tjenare!

Lite sen med bilderna men bättre sent än aldrig!

I torsdags var det dags för att träna lite tillsammans med Bagge. Denna gång var det en liten överraskning då det var så många som var sugna på att träna. Riktigt roligt att intresset fanns!

Denna träning var det fokus på kurvtagningar och hur man bäst skall ta sig igenom dem men även allmänt hur man skall köra. Eftersom det var så många delade de upp den enorma gruppen på två så en grupp fick vila medan den andra var ute och körde.

En effektiv träning som slutade med att träna på några starter. Man ser på förarna att de tycker om detta och att det verkligen är roligt, härligt att se!

Just det, det var även arbetsdag uppe på Glimmingen så några nyfikna boys kom för att se vad som egentligen skedde.
Lennox här fick låna ett par hörlurar med radio i, han blev då chockad när musiken kom..fick även se lite hur han sjöng och dansa till musikenLite nyfikna här tror ja
Likes

Comments