Header

Tjenare!

Idag blev det att slå på alarmet riktigt tidigt för det var dags att dra upp till Strömstad och köra lite cross!

För min del blev det att fota, räcker gott och väl!!

Tyvärr blev det lite sisådär för vissa...punka och värmeslag är små exempel på vad som skedde uppe på banan. Fast att problem fanns blev det riktigt fina kort ;)

Tackar förarna: Viktor, Ian, Tim, Emil, Arvid för att de har kört och gjort att det blev några bilder ;)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenna!

Nu kommer resten från körningen igår!

Och nu är loggen med till och med :D

Enjoy!Likes

CommentsTjenare!!

Idag blev det körning för grabbarna i Munkedal, duktiga är de allt!

Jag kunde inte hänga med eftersom sängen var mycket mer lockande just denna lördag...

men som tur är finns papi som kan ta hand om kameran en liten stund ;)

Så han fick vara fotografenn idag och jag teknikern (ombytta roller)

Grym körning från Emil, Tim, Ahl, Arvid och Viktor!

Gör ett till inlägg imorron efter denna körning,  orkade inte ta hand om alla bilder idag ;)

 

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Just nu vet de flesta om att det svenska rallyt håller på uppe i Sveriges vita skogar.

En ganska självklarighet för vår del är att de skall kollas på! Personen som vann var Sebastien Ogier  med den nya VV:n

något som är annorlunda eftersom Ford elr citroen är märkena som är vinnarna.

Hade allt varit roligt att dra upp dit och se men de kör ju så fort att man inte hade sett något alls om man inte hade slowmotion-ögon! Men ändå, känslan av att vara där är ju allt!

Gratulationer till Sebastien som vann!

 

Likes

Comments

Tjenare!

Det är väl typiskt...när familjen äntligen skall iväg för lite körning kunde man inte hänga med :(

Missade en del hörde ja oxå, men men att ha en sov över med brudarna var inte så fel det heller ;)

Ett fint försök till foton med mobil blev det, photoshop ja tackar att du finns!

Likes

Comments

Tjabba!

Nu har man äntligen fixat den där j***a headern!

Den är endast tillfällig med tanke på att min logga inte riktigt är klar ännu men jag tror allt att ni överlever med denna ett litet tag ;)Likes

Comments

Tjenare!

Idag hade jag tänkt berätta mer organisationen BMK där vi är medlemmar.

BMK är nu en klubb för motocross, enduro och trail. Vi står uppskrivna där för crossen skull men det är så mycket mer än bara motorer. BMK har gjort att en slags gemenskap har skapats med varandra genom deras träningar via crossen men även från den träning som var på idag. Idag har alltså en vanlig person med sin familj skapat en slags träning för medlemmar, inga pengar och ingen ting annat än att hjälpa ungdomarna bli bättre på sin sport. Så varje tisdag åker familjer upp för att träna kondition och styrka, ett litet avbrott från endast körning kan vara ganska bra för dem.

Jag trodde först att cross var jätte lätt och behövde ingen träning för att köra på en bana, men efter att ha sett alla hur de sliter och vad de går igenom har man förstått att det är mycket mer, så denna träningen på tisdagar under vintern när crossen brukar vila sig hemma i garaget ger en större färdighet att hålla ut och ge ifrån sig bättre när sommarn har kommit! 

Likes

Comments

Tjenare!

Med en motorcross hemma betyder det att mycket arbete skall göras! Saker behöver bytas ut och göras snyggt så idag drog sig familjen iväg för att köpa en ny stöt dämpare till brosan, en sådan måste ju finnas för att det skall bli tryggt tex, när man hoppar och skall landa (grund saker ni säkerligen redan visste om...) Så ikväll får en person *farsan* sitta så snällt i garaget och mecka!

Detta är ju en dyr sport men är verkligen rolig för dem som kör, även om man inte kör är det roligt att se utveckling men även se hur andra beter sig ute på banan. Alltså, man ångrar sig inte genom att ta sig in i denna sportvärld!

Plånboken ksk inte riiktigt håller med mina åsikter men men, den får väl gnälla om den måste ;)


Nöjd brosa!

Likes

Comments

Tjänna!

När jag kom och tänka på det är det inte bara familjen som älskar brum och fräs utan även den lilla mopsen Bert ju!

Han är den lilla mopsen som är lite rädd till en början för dessa maskiner men när han har kommit på att det går att skälla på dem är han inte så feg längre. Så när vi passar honom tar vi med honom lite överallt på crossbanor och annat. Han får ju självklart sitta bak i bilen där han är herren på teppan!

Trodde faktiskt bara människor gillade detta men när man fick syn på att den lilla vovven verkligen spana in alla förare och skällde just på bara en, kom ett litet lyse upp i skallen att han gillar detta med. Tänka sig att en liten hund ser skillnad på de olika förarna och verkligen spanar in dem.sitter han och kollar när gossarna tar sig ut på banan, sötnos!

Likes

Comments

Tjenare!

Jag har ju berättat att min familj är en motorfamilj men inte vad för motorer vi äger.

I vårt lilla garage finns det:Min underbara motorcykel, elr den är inte "min" fast den är min lilla älskling ändå. Att åka på en GSXR gjorde verkligen att hjärtat bulta! Denna har man åkt långt på med enorma hastigheter, bak hjulet till och med. En ängel med två hjul är detta gott folk!


Denna skönhet är mer till för föräldrarna i familjen. Lite segare fart men fortfarande skön att åka med, denna bilden är inte så rättvis eftersom den inte hade fått kärlek på ett tag så bortse smutsen ett litet tag! Denna hojjen ska vi även ta och fixa med till sommaren, ett ryggstöd ska det till och sidväskan skall även på. Längtar till att kunna dra ut på vägarna!
Minst och sist, brosans cross! Denna körs det med ofta om man säger så haha. Denna har man fått testa och shit, även om den ser liten och skoningslös ut är den snabb som attan!

Visst hade vi en del hojjar hemma i det lilla garaget? Så hela denna bloggen kommer gå ut på dessa tre men även lite annat vi hittar när vi är ute och kör.

Likes

Comments