Header

Hejsan!

Idag blev det att göra något lite annorlunda, stillastående föremål för en gång skull. Jag har alltid älskat motorcyklar enda sedan jag var liten, och därför blev det extra roligt att få fota Palles egendesignade wildstar. 1 600 cc, aldrig fel att lyssna på! Rysningar varenda gång!

Lite bilder från denna photo-shoot, enjoy!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenare!


Japp igår blev det ju att dra ned till Ripa och besöka den härliga sand-banan, hehe mina favorit banor ;) Riktigt roligt och spännande att upptäcka lite nytt :D Blev även chockad av att det var så många människor som dök upp och körde, överhörde att det var ungefär runt 200 pers! Helt amazing! 

För vår del så blir det att komma tillbaka, inga tvivel! 

Likes

Comments

Hejsan!

Äntligen kom solen och lite värme iaf, det gör så mycket för bildernas kvalité! 

Depån var proppad, bilar stod parkerade lite hur som helst, Full körning hela tiden, det var till och med så mycket människor att de var tvungna att dela in träningstiden i tre daler ist för två. 

Jag själv hade kvällen/natten innan jobbat, vilket inte riktigt var fair play. Några timmar sömn var inte riktigt det jag behövde om man säger så. Trots detta var det roligt att fota lite efter lite småavbrott.  

Likes

Comments

Hejsan!

Lite bilder från dagen uppe på Glimmingen :D

Skulle göra ett litet fotoprojekt med brosan, snö som skvätter och liknande, snygga effekter. Fast när vi kom upp såg vi att det var full rulle med Crosskolan, härligt att se :D Att det finns lite aktiviteter för de mindre även på vintern, att det inte finns någon paus på grund av vädret :D ​

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var det dags igen efter några veckors uppehåll att dra iväg till crossbanan för lite körning och fotografering. Så upp vid åtta, packa grejerna och köra iväg.

Det var roligt att besöka denna bana igen, och så fin nu med all snö. Bättre det än massa slask och liknande!

Denna träning var för att ha lite kul och testa på lite saker som man är osäker på när det ändå finns chans. Var även härligt att träffa de andra, personer vi inte har mött på länge.

Toppen dag! Lite bilder sitter ju heller inte fel, lyckades ha felinställning (vitblalans blixt, ska vara moln) men som tur vad gjorde det inget, då den vita snön hade ljuset som kameran uppfatta lika blixtens ljus.

Likes

Comments

Hejsan!

När jag ändå håller på kan jag säga att en liten studio har placerat sig i hemmet, bästa julklappen!

Självklart har den blivit testad, Bert fick allt vara försten ut! Har även äventyrat med lite andra modeller så även det skall ni få se! Hope you like it <3

Likes

Comments

Tjenare!

Ett tag sedan man var här och skrev men nu var det väl ändå dags. Som ni kan se har bloggen fått ett nytt namn, eller själva portalen men sök ni så som ni har gjort innan så kommer det funka! 

Nåväl, igår var det första crosskörningen för detta år och då blev det att vakna upp tidigt och bege sig mot Strömstad. En träning där nya mål sattes och klarades men även nya möjligheter tog plats. Att få testa det nya. 

Jag själv tog tillfället i akt att faktiskt bara titta på, njuta och ta in alla olika intryck. Se perspektiven lite vidare för en gång skull och bara ta in sin närvaro för att spara den i sitt minne. Många gånger har fotograferingen känts som ett krav, att jag inte borde följa med om den inte var i packad. Men denna gången var det dags att ändra mönstret och faktiskt bara se, en sak som inte ofta sker. 

Duktiga förare som gav allt de hade, skicklighet och mod. 

Testade lite med de nya inställningarna, kommentera gärna era åsikter :) ​

Likes

Comments

Ni lär märka att jag inte har med några bilder från rosutdelningen för denna klass. Men vad gällande alla klasser har jag tyvärr inga bilder från andra heatet på finaldagen. Min bror kraschade och blev skadad, som tur var blev det lindriga skador. Han svimmade nästan i depån och ambulansen var nära att komma. Men eftersom han repade sig behövde han inte åka in till sjukhuset men fick vila i sjukstugan istället. Ja, min förklaring till att ha missat de andra heatet för alla klasser och tyvärr B-finalen för U17....
Likes

Comments