Tänkte presentera mig och varför jag sitter här och skriver till er. 

Är en tant som närmar mig de femtio och som i alla år kämpat med min vikt. Gick ner och blev normalviktig under 2014,  men kilona har sakta krupit sig på igen Jag har alla verktyg men ändå tappade jag kontrollen. Det är just de verktygen jag ska plocka upp igen för att återta kontrollen över mitt liv. 

Under alla år har jag fått mängder med goda råd om hur jag ska göra, vad jag inte ska göra osv. Säkert i all välmeningen, men jag har gjort resan en gång och varför ändra ett vinnande koncept. Det är trots allt en livsstilsförändring som jag till inte någon quickfix. 

Om ni fortsätter följa mig kommer ni snart förstå vilket jag kommer välja, och mottot är lite kalori in-kalori ut samt att man ska kunna äta allt, men inte hela tiden. 

Samt att lever man nyttigt 80% kan man leva lite mindre nyttigt de andra 20. För det ska ändå vara gott att leva eller vad säger ni? 

Med andra ord kommer jag inte utesluta någonting, men välja tillfällena och mängderna jag stoppar i mig. Hellre kvalitet än kvantitet och njuta av varenda liten tugga jag stoppar i mig. 

Vad kommer ni hitta här då? Som mina kategorier säger. Mat- motion- motivation och det är just de ämnen jag kommer beröra mig. 

Naturligtvis kommer jag dela med mig av mina framsteg och även de gångerna det går mindre bra. Har läst så många hälsobloggar och lite trist då det är lite för präktigt. De allra flesta som försöker ändra på något kommer få ett bakslag och det svider. Sen händer det alla även om inte alla delar med sig av det.

Vill visa att det inte är farligt att falla, tappa kontrollen och att man kan resa sig igen. 

I morgon ( det har ni aldrig hört förr va? Vi startar på måndag) sätter jag igång och kommer då vara öppen med det mesta. 


Likes

Comments