Månadens måluppföljning - januari

Årets första månad är snart slut och det är dags att följa upp våra mål för första gången 2021, så roligt!

Jag har gjort några illustrationer för att det ska blir lite lättare och roligare att följa vårt sparande och avbetalningar.

Vi börjar med vårt boendesparande till kontantinsatsen.Vi har sparat ihop 25.000 kr till kontantinsatsen den här månaden. Målet 2021 för vårt boendesparade är 275.000 kr. När vi har räknat på ungefärligt pris vi vill köpa boende för har vi kommit fram till att vi behöver spara ca. 450.000 kr totalt vilket känns som en väldigt stor summa men vi räknar att det kommer ta max 1,5 år att spara ihop till det.


Ett annat roligt sparande vi har påbörjat nu i år är bröllopssparandet. Målet är att vi ska spara 1.500 kr till bröllopet varje månad. Vid årsskiftet nådde och passerade vi vårt miljonmål med 20.000 kr, de pengarna överför vi till vårt bröllopskonto så vårt saldo den här månaden på bröllopskontot blir 21.500 kr.

Vi har börjat investera våra sparpengar sakta och haft mycket diskussioner kring hur vill vill investera dem. Efter den här månaden har vi investerat en tredjedel av kapitalet i Lysa och de har ökat med ca.10.000 kr i värde så det känns roligt även om det alltid finns en osäkerhet på börsen.

Studielånen har vi betalt av 1.500 kr på av de 18.000 kr vi vill betala av under 2021. Totalt har vi betalat av 121.500 kr på studielånen sen vi började att betala av.

Krona för krona Motmiljonen!

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Ni är så duktiga och inspirerar alltid mig !

nouw.com/enitalienareisverige
motmiljonen
motmiljonen,

Tack vad roligt att höra att vi kan ge dig lite extra inspiration 😃

nouw.com/motmiljonen