Här kommer en hel del färgglada bilder från natursköna Funchal. Jag och sambon åkte dit på min examensresa och trots att majoriteten av turisterna var pensionärer så var det en underbar och avkopplande semester. Vi åkte dit i maj månad och det var lagom varmt, dock kunde vindarna bli väldigt kalla under kvällen. Vi hittade även en kafeteria vid vårt hotell som hade världens bästa bakelser! Jag hade absolut åkt dit igen, fast någonstans i slutet av juli. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om vi fortsätter på samma resa med några till svartvita foton. Detta var år 2013 då jag och min sambo bestämde oss för att resa utanför Europa. Vi tittade på olika resmål och till sist bestämde vi oss för Tunisien. Vi hade dock ganska så mycket otur med resebolaget, men trots det har vi nu många fina minnen därifrån. Detta är när vi var på en tvådagarsutflykt runt om i Tunisien med övernattning på ett hotell mitt i Sahara. Där fick vi bland annat rida kameler och åker jeepar genom saharaöknen. En riktigt häftig upplevelse! 

Likes

Comments

Ett första inlägg på bloggen. En reseblogg där fokus kommer att ligga på bilderna. En blogg som jag kan titta tillbaka till och läsa om alla underbara äventyr jag och min sambo har varit med om. Vi har varit med om många grymma resor som jag kommer skriva om här, och förhoppningsvis ännu fler som väntar. Bilden ovan kommer från Sahara i Tunisien, ett oförglömligt minne!

Likes

Comments