Hej på er!

Anledningen till att jag vill skriva detta inlägget är just nu för att jag känner mig som en idiot. Hur kunde jag vara så jävla dum? Jag har just gjort mitt livs stora misstag och jag vet inte om jag kan förlåta mig själv just nu. Men saken är klar att ibland måste man lära sig att förlåta sig själv för något man har gjort som är fel men inte alltid lätt. Men det är något jag måste lära mig för då slipper jag tänka på det sen.

Nåväl det jag gjorde var ett misstag och det jag gjorde var att jag nämnde saker som jag kände personligen innerst inne och lite så till min bästa vän på telefon men jag visste att jag lika gärna kunde ha tagit det face to face och när jag sa det till henne på telefon så sade jag det på fel sätt och där gick allt åt helvete och efteråt så kände jag att det hela var ett stort jävla misstag. Jag vet inte vad jag ska ta mig till😓

Så nu känns det som att min bästa vän inte ens vill prata med mig längre😓pga av detta. Och nu vill jag bara säga detta och detta vill jag dela till min bästa vän också

Zanna min bästa vän. När du läser detta så hoppas jag att du inte är arg eller sur på mig pga av det jag sa till dig på telefon. Jag ville bara berätta men jag sa det helt på fel sätt och om du inte vill prata med mig så förstår jag. Jag ville bara förklara hur allt låg till men det var fel av mig att ta det på telefon. Jag kunde egentligen ha tagit det face to face men gjorde ett jävla misstag ändå och nu vet jag inte om jag ens vill förlåta mig själv vilket jag måste.

Så nu för tillfälligt så tror jag att det bästa just nu för mig är att jag kanske ska avstånd ett tag från min bästa vän tills allt är bra igen. Tror det känns bäst så.

Jag hoppas att när du än läser detta min bästa vän så hoppas jag att du förstår.

Nåväl alla gör misstag och fel men man lär sig ju utav det. Men just nu vet jag varken ut eller in men det är något jag måste lära mig.

Livet är svårt och tufft för både mig och min bästa vän ibland. Kan bara inte fatta jag kunde vara så dum och göra det misstaget. Vad höll jag på med egentligen. Nåväl det är väl bara för mig att bearbeta det hela.

Puss och kram Emelie😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte dela med mig lite tips på musik. Denna låt är så himla bra:) Värd att lyssna på:) Puss och kram Emelie

Likes

Comments

Jag orkar inte ha detta inom mig längre. Jag har hållt detta inom mig ganska länge men nu känner jag att jag vill dela med mig av detta till min allra bästa vän. Många av er kanske tycker att jag är lesbisk eller så när jag skriver saker om min bästa vän. Och många av er kanske kan missförstå men det jag vill säga är de som jag vill säga om min bästa vän det är bara vad jag tycker och tänker.

Hur som helst. Jag vill dela med mig av detta till min allra bästa vän. Min bästa vän när du läser detta så vet jag inte vad jag ska säga.

Dagarna utan min bästa vän är tufft och det gör ont de dagar jag inte har min bästa vän för att hon är så långt bort. Men även om det är tufft så vet jag alltid att hon är med mig och står bakom mig hela tiden. De dagar som känns tunga så önskar jag att jag hade min bästa vän nära men jag kan alltid ringa till henne när jag behöver prata eller bara prata allmänt.

Med henne känner jag mig alltid trygg. Även om hon är långt bort från mig när hon inte är hemma i Deje.
Jag vet inte vad jag känner men jag känner en typ av ångest när inte hon är hemma och typ gråter för ingenting. Min kära underbara bästa vän. Jag saknar dig de dagar du inte är hemma.

Jag är verkligen glad att du är min vän och vi har kännt varandra i snart 5 års tid. Jag vill att du ska veta att jag känner mig så glad och trygg att jag har dig som vän. En äkta vän dessutom. Jag vet inte hur jag ska förklara detta men jag vill inte ha detta inom mig längre.

Så vad jag ville säga. Att dagarna utan min bästa vän kan vara tuffa och det gör ont men du min allra bästa vän jag vet att du står bakom mig iallafall fast jag kanske inte tror det. Och jag saknar dig♥♥♥

Hoppas du läser detta gumman. Älskar dig så jävla mycket♥♥

Puss och kram Emelie♥♥

Likes

Comments

Jahapp. Då är man just nu påväg hem till Deje igen efter en bra dag i skolan. Helt fucking awesome dag har det varit. Efter skolan så stannade jag kvar i stan med en killkompis i min grupp och vi hade det skoj faktiskt. Vi gick runt i affärer. Haha mest i spelaffärer typ. Sen drog jag och han och köpte fika och drog runt och träffade lite folk på stan. Sen satte vi oss på stationen och käkade lite fika tillsammans och hade det randomt kul. Imorgon en ny dag i skolan. När jag kommer hem nu så ska jag bara ta det allmänt lugnt. Puss och kram Emelie

Likes

Comments

Hej! Jag ska börja detta inlägg med att berätta lite om mig själv. Jag heter som sagt Emelie och jag är 16 år men fyller 17 den 3 april om cirka 2 veckor hihi längtar. Jag bor i Deje tillsammans med min mamma, mina två små halvsyskon Linus och Rasmus och min styvpappa. Min riktiga pappa bor i Örebro så har skilda föräldrar.

Jag går nu första året på gymnasiet i Karlstad och läser grundutbildningen till undersköterska på vård-och omsorgsprogrammet. Efter gymnasiet funderar jag på att läsa vidare till sjukgymnast.

Jag som person är oftast en mycket positiv och glad tjej med humor. Jag kan ibland vara knäpp och galen men också väldigt hjälpsam och trevlig.

Jag är också en sån person som vill finnas till och stötta mina vänner och framför allt min bästa vän som har denna bloggen tillsammans med mig. Jag vill alltid försöka finnas vid mina vänners sida och försöka hjälpa de så mycket som möjligt.

På min fritid så skriver jag mycket och lägger ner tid på min privata blogg, lyssnar på all sorts musik förutom Opera för det avskyr jag. Men all annan typ av musik gillar jag. Jag umgås och tillbringar mycket tid med familjen och mina små syskon.Men gillar också att spendera tid med att röra på mig och hålla igång min kropp.

I många år har jag spelat handboll i både Deje och Forshaga men slutade i februari förra året pga av att jag tappade lusten och kom i konflikt med min tränare och blev illa behandlad så hoppade av men tränar nu på egen hand när jag kan.

Det var lite fakta om mig. Hoppas ni delar denna bloggen vidare och följer min bästa vän och mig här på bloggen.

Puss och kram EmelieLikes

Comments