Efter ett längre uppehåll ska jag nu försöka ta all min lediga tid till att få bloggen på topp igen.

Ni har inte missat så jätte mycket eller iallafall inte så mycket intressant.

Har inte så mycket mer att skriva just nu.

Men vi höres :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå, då jag haft det lite körigt och mycket att tänka på så har bloggen inte fått den uppdatering den egentligen ska få.
Det är även en väldigt rolig sak som "händer" nu slutet på denna månaden/början på nästa, dem som "händer" får ni veta då ;)

Annars rullar allt på som vanligt. Skola, hästar, hjälpa andra, jobba och allt vad jag nu gör och hinner med:)
Denna veckan kommer 'väl vara den "hårdaste" hitintills på gymnasiet. 2-3 "inlämningar" och ett lättare prov i engelska. Inlämningarna är väl inga direkta inlämningar mer saker som skulle ha gjorts men i och med att förra skolveckan inte var någon direkt skolvecka då vi var på arenan osv, så det måste göras.

Båda hästarna var iväg på Pay and Jump igår, Clara hoppade 40 och 40 cm, nolla i båda och Iffe hoppade 80 cm ett ner, men en väldigt fin och bra runda. Är så stolt över mig själv men framförallt Clara, men allt det slitet jag lagt ner på henne kommer jag få belönas med sen och det börjar märkas redan nu :D

Ska göra lite skolarbete nu. vi höres :)

Likes

Comments

Då datorn klabbar, så får det bli ett kortare inlägg från mobilen.

Det har varit en liten seg dag men som ändå rullat på bra. Ridit 3 hästar idag också, en på skolan sen Clara och Iffe. Clara fick sig en skrittrunda i skogen idag. Iffe fick gå markarbetesträningen, han skötte sig super bra och var duktig. Var mycket bra träning för honom, med bland annat förflyttningar och ställningar i alla gångarterna sen lite hoppning på slutet, hans första inne träning med mig:) Den första november hoppar han och jag en Pay and Jump i Tågarp, 80cm. 


Imorgon ska Iffe få skritta en runda och Clara ridas lite lätt på bett.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen gå ut med Nova:) vi höres

Likes

Comments

Nu har jag varit borta här alldeles för länge, så nu få jag skärpa mig.
Trots att jag har mycket att göra (som ni vet) så finns där ändå tid till att sätta sig framför dator och skriva ett inlägg någon gång varje dag, men jag gör det inte för att jag hittar alltid på något annat igen. Jag är en sån som person, att jag alltid måste göra något, och har jag inget att göra så hittar jag på något jag kan göra, väldigt dumt egentligen då man ibland måste vila och bara ta det lugnt. Det är något jag verkligen måste tänka på och försöka få in i mitt huvud. Men var ska man egentligen hitta den tiden när man är i skolan, tränar, jobbar, tävlar, hjälper andra på tävling och sover och samtidigt pendlar 2-2,5 timme per och jag är 16 år och har kompisar som jag också vill träffa.

Iallafall, sluta babblat på det nu. Ni vet iallafall vart jag håller hus och vi vet att jag har mycket att göra.


Idag har jag iallafall, ridit 3 hästar, fixat stallet och klippt färdigt Ifconnect. Och nu på kvällen även fixat till mina naglar, dem blev helt okej. Bör egentligen duscha nu också men får göra det imorgonbitti.
Går i skolan imorgon från 08.45-ca 13.45. Chill dag med andra ord, då vi har stallet från vi börjar till ca 12.00, sen lunch och efter det svenska, sen är dagen slut.
Efter skolan åker jag nog direkt till stallet, för att göra stallsysslorna och rida Clara innan jag ska träna Ifconnect.


Till en annan sak, ni vet hästen Angantyr (blyger) som jag ridit och även red idag? Iallafall han har kommit tillbaka till stallet, hur lycklig är inte jag liksom :)

Men ska iallafall gå ut med Nova nu eller ja fråga om min bror vill göra det :)

Vi höres någon gång imorgon :)
Likes

Comments

Nu var det länge sen jag blogga senast.
Men vi hoppar över allt som hänt, för egentligen har det inte hänt så mycket, mer än stallet, skolan och shoppat.

Idag har jag iallafall hoppat två hästar, Clara och även en på skolan. Det gick bra på båda. Clara har faktiskt blivit så mycket bättre och har utvecklats enormt mycket sedan dem kom in från betet.

Iffe fick vila idag, då han sprang som en idiot i hagen bara för att han inte ville komma in och va mega svettig när han väl ville komma in.

Men nu ska jag iallafall duscha, innan jag ska gå och lägga mig :)


Vi höres :)

Likes

Comments

Har egentligen inget att skylla på, jag är helt enkelt slarvig med att uppdatera bloggen, inget annat.
Ska iallafall försöka uppdatera med minst ett inlägg varje dag från och med nu.


Idag har jag iallafall varit hemma hela dagen, då det hände en olycka igår så jag har ont i hela kroppen, mer än så säger jag inte.

Idag ska jag iallafall försöka skritta ut på Ifconnect en runda, vi får se hur det går.
Imorgon ska jag även försöka ta mig till skolan och försöka gå hela dagen trots att det är enda till 16.00.

Vi höres mer senare. Ska åka inom någon sport butik och handla en grej :)


Likes

Comments

Skolan har börjat och därav har bloggningen kommit lite åt sidan igen. Men ska försöka komma igång med den så mycket jag kan igen, utan att lägga andra saker åt sidan.

Skolan har ännu inte börjat ordentligt, det gör den nästa vecka.
Schemat är helt okej lugnt eller vad man ska säga, för det mest har vi något med hästar och göra alla dagar förutom torsdagar.

Ska strax göra vid mig lite för att sedan åka till Häljarp och fira min barndomskompis, kommer tyvärr inte kunna stanna där så länge för ska vidare till Hannah sen för att följa med henne på en tävling imorgon.

Men måste börja fixa mig nu,vi höres :)

Likes

Comments

Igår hade jag fullt upp därför blev det ingen bloggning.
Var nämligen först i stallet och sedan åkte vi till Ullared igen, efter det åkte vi en snabb sväng till stallet igen för att smörja in Claras mule och för att Iffe skulle få komma in en sväng.

Idag har vi minst lika mycket att göra. Snart ska vi köra till Lund för att mamma ska hämta några saker där. Efter det kommer några hit till lägenheten för att fixa något med vår ugn. Sedan ska vi åka till några kompisar som precis fått hem sin valp, så Ska Äyla som hon heter och Nova få busa lite. Efter det är det tänkt att vi ska åka till stallet. Om vi inte gjort innan:)

Men ska jag ta och äta lite och fixa mig, vi höres :)

Likes

Comments

Tjoho. Hoppas ni sovit bra och haft en bra dag och fortfarande kommer att ha det.

Jag ska iallafall strax åka till stallet, för att rida Clara en runda, tvätta Iffes sår och även ge dem mat. Sen är det målning som gäller. Ska främst måla det röda och kanske det vita och bjälkarna som också är vita. Det ska var snyggt i boxarna.

Ikväll har jag inget planerat. Mer än då vara i stallet och se komma hem och ta det lugnt. Får se om det slutar så.
För det brukar det inte göra. Brukar alltid träffa någon på kvällarna.

Men vi höres senare när jag kommit hem från stallet :)

Likes

Comments

Idag har jag mest tagit det lugnt, förutom att jag då varit i stallet, målat det jag målade igår en gång till då jag inte tyckte det var fint tillräckligt. Pappa har även köpt röd färg till mig nu, så kan börja måla det röda också, då det verkligen behövs.
Ska försöka komma ihåg att jag ska ta lite före, under och efter bilder på Claras box. Glömde göra det på Iffes och tycker inte att det är lönt nu precis, då jag kommit en bra bit.
Clara fick ju även nya skor på sig idag. Mycket nöjd med hovslagaren jag har nu då jag tycker hon gör ett bättre jobb är hon jag hade innan. Synd bara att jag inte kan ha han jag hade på Clara innan och även haft på mina andra hästar. Han gör ett jävla bra jobb och har alltid gillat honom, men det blev bra nu också. Tumme upp :)

Efter jag varit i stallet åkte jag hem snabbt och byte om och sen åkte jag och hämtade en kompis så åkte vi och åt på Mc Donald's.

Ska gå ut en snabb runda med Nova nu, sen ska jag gå och lägga mig :)

Godnatt, säger jag. Vi höres idag fast mycket senare ;)

Likes

Comments