Sitter i skrivende stund hos mormor og JM på Majorstuen. Vi tok turen inn til byen i ettermiddag for å fikse litt på sveisen. Vi er så heldige å har en oldemor/mormor som er frisør. Minsten hadde så langt hår nå at luggen gikk i øya, så han har fått tilbake guttesveisen, og mammaen har fått litt lysere lokker igjen nå mot våååren. I dag har vi hatt en effektiv dag, og fått mye unnagjort. Så imårra tar vi helg med god samvittighet og bare nyyte siste fridagene.

Vi inntar helgen med besøk av bestevennina fra barselgruppa imårra. Det er alltid koselig!

Mini i striper fra polarn o pyret fra topp til tå. Bukse, genser, vanter og lue. Den nye giraffsekken fra Skip Hop er også blitt en god venn. Bilde til høyre: dagens pause i rydde/vaske økten. Innafor med litt sjokolade, kaffe og magasinlesing. Var i Sverige forrige dagen og da handler jeg alltid inn de siste mamma magasinene.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

....deilig og etterlengtet! Forrige fredag hentet jeg en rev i barnehagen og vi koste oss med foreldrekaffe med fastelavensboller og kaffe før det bar avsted til hytta. Da vi kom på hytta var det blitt mørkt ute, men Besse og Benny dro i forkant, så hytta var varm og god. Det er ren lykke å komme til oppvarmet hytte. På hytta er det primitivt, ikke innlagt vann og ikke strøm. Det gjør det ekstra koselig og lunt, syns jeg.

Dagen etter rakk vi omtrent ikke å komme oss ut av senga før minsten var klar for skitur. Så det var bare å hive i seg frokost, og komme seg ut på ski! De resterende dagene gikk til å grille pølser på bålet, gå på ski, ake, lage snømann, lage snøborg, pilke, sparketur på isen på kvelden med kakako i hånda iført pysj og ulltøy! Det var stas! Det eneste vi ikke rakk å gjøre var å teste de nye skøytene mini fikk. Så vi må finne oss en isbit et sted å få testa de, og...en bruskasse!


Pause med kvikklunsj på sparken etter noen runder på ski.

Likes

Comments

´

Til moren som gjemmer seg på baderommet, som bare trenge hvile i ett minutt, mens tårene renner nedover kinnet hennes. Til moren som er så trøtt at det føles som om hun ikke kan fungere lenger, og som ville gjort hva som helst bare for å få lov til å slappe av litt. Til moren som sitter alene i bilen mens hun trykker munnen full av mat, hun som ikke ønsker at noen andre skal se eller vite at hun spiser slik mat. Til moren som gråter etter at hun har kjeftet på barna sine for noe som egentlig var en bagatell, nå er hun full av dårlig samvittighet og føler seg ubrukelig som mor.. Til moren som febrilsk prøver å presse på seg de gamle buksene, de som passet før. Hun skulle bare ønske hun kunne se seg selv en gang til i speilet med disse buksene på, og føle seg vakker. Til moren som vegrer seg for å gå ut av huset fordi livet er så hardt å takle akkurat nå.. Til moren som atter en gang bestiller pizza på døren fordi middagen var for tung å lage i dag også.. Til moren som føler seg alene, uansett om hun sitter på et rom for seg selv etter står midt i en folkesamling..

Du er god nok
Du er viktig
Du er betydningsfull

Dette er en fase i livet. Den kan være skikkelig vanskelig, utfordrende, det kan føles som en sinnssyk fase av livet. Men til slutt vil alt strevet være verdt det. Akkurat nå er det hardt. Det er mange som har det slik som deg. Vi er ikke så flink til å prate om det, men du er ikke alene.

Du er god nok
Du gjør ditt beste

De små øynene som ser opp på deg – de synes at du er helt perfekt. De tenker at du er mer enn god nok.
De små hendene som strekker seg mot deg – de tenker at du er verdens sterkeste. De tenker at du kan overvinne verden. De små munnene som spiser maten du gir dem – de tenker at du er best, fordi du fyller magene deres. De små hjertene banker for deg. De ønsker seg ingenting annet. De vil bare ha deg. Fordi du er god nok. Du er mer enn god nok, mamma.Du er fantastisk!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Teksten har jeg funnet på nettet. Dog ikke selvskreven.)

Jeg er takknemlig for at jeg er mamma. Det er fantastisk! Å være forelder er livets gave. Jeg kan ikke se for meg et liv uten deg. Takk for at jeg får være mammaen din. På denne dagen kjenner jeg bare at jeg er ​takknemlig. ​For at jeg er mammaen din og har en slik fantastisk sønn, og for at jeg selv har en fantastisk mamma.   • 69 Lesere

Likes

Comments

Min absolutt favorittdag i uka er fredag! Da er det alltid kvalitetstid med minsten med god mat og film.
I går var det pizzafredag med mommo. Veldig koselig!

Likes

Comments

En fantastisk søndag. Endelig kom snøen.. etter mange ukers venting!, en som var fornøyd da vi sto opp og gleda seg stort til vi skulle på skogstur med bestevennen fra barnehagen i dag. Kakao, pølse og snacks i sekken gikk vi igjennom skogen dems. Det er her de pleier å gå på tur i barnehagen, og her bor det både et blåbærtroll og monster. Så forfriskende og godt å være ute i flere timer med god temperatur.

Pølse og kakao pause.

...Walking in a winter wonderland...

Likes

Comments

Hakkebakkeskogen har vært veldig populært i det siste, og det ble ikke noe mindre populært etter at vi var å så den på kino akkurat. Lille ville da veldig gjerne være Mikkel Rev på karnevalet i barnehagen. Fantastisk! Syns jo utkledning til Mikkel Rev, og egentlig generelt dyr er hakket morsommere enn Spiderman. Så nå har jeg fått snekret sammen et Mikkel Rev kostyme. Jeg er ganske fornøyd med kostymet selv, og minsten er dog og veldig fornøyd. Det er alt blitt prøvd, og hoppet rundt i.

Caps, hale og skjerf fra nettbutikken dyreparken.no. Genser og tights fra Polarn O Pyret.

Likes

Comments

​Starte dagen rolig med en kopp kaffe på favorittrommet, mens lille leker. Det er noe av det jeg setter mest pris på i helgene. I dag er det playdate med barselvenninnen som står på agendaen, og det gleder vi oss til! Altfor lenge siden sist, så det blir veldig koselig. 

  • 86 Lesere

Likes

Comments

​Avslappende kveld. Shopping med mamma, oppdatering av garderoben til mini samt at jeg endelig fikk kjøpt den søte sekken fra Skip Hop som jeg har ønsket meg lenge. Ehm, kremt... Jeg har ønsket meg til mini. Er jo tross alt til han, men jeg som øsnker meg. Rart det der. Den skal jeg vise dere. Den er så søt! Karsten og Petra filmer ble også med hjem så i helga skal vi kose oss med filmmaraton med løvungen i fanget. Det blir stas! Så en stor kopp kalorifylt kakao til kvelds. Nå litt film før natta. God tirsdagsnatt til dere! 

  • 90 Lesere

Likes

Comments

Favorittrommet i huset. Rommet fylt med latter og glede. Trygghet og omsorg. Lek, kosing og lesing. Dette er absolutt det beste rommet i huset, og det mest levende. Det skjer stadig endringer her inne, og kom til å tenke på her om dagen at jeg ikke har vist dere vår lesestol som vi kjøpte i sommer. Denne er jeg veldig glad i, og her har vi mange hyggelige stunder sammen. Nå om dagen går det for det meste i smålego som ligger over hele rommet. Og biler... det går han jo aldri lei.

Første kalendergaven var denne "H" banneren, og her var det stadig vekk brev fra julenissen. Tallerkenhylla er en favoritt i rommet. Denne varierer med diverse pynt fra tid til annen etter interesse, og nye innkjøp. Denne skal jeg snart ta en opprydning i, for nå syns jeg den begynner å bli litt vell full. Legg merke til den fine nøtteknekkeren øverst på hylla! Denne elsker jeg! Dette var en del av pynt på juleinnpakningen fra bestevennen. Lite ante mammaen om at jeg hadde vært på utkikk etter slike i lang tid.

Utsnitt av sengeplassen.. Monster er hipt om dagen så da måtte jeg såklart legge inn en bestilling til søstern da hun var i Sverige i Disney butikken. H, siklet etter denne da vi var i København i Disney Store i høstferien og har siden prøvd å lete etter den på nettet. Så da ble det brått en ekstra julegave på etterskudd.

Kosekroken i rommet. Her har vi mange fine stunder sammen,
og her nyter jeg gjerne en kopp kaffe om morgenen mens mini leker.

  • 99 Lesere

Likes

Comments

Jeg elsker å bla i mammamagasiner og har hauger med magasiner liggendes i hele huset. Jeg elsker å sitte oppe sent i helgene og lese magasiner for hente inspirasjon og tips. Tenkte derfor vise dere hvilke blader som er mine favoritter. Noen av bladene finnes ikke lenger på markedet Kamilla mor & barn bla. Dette bladet var absolutt min favoritt før! Nå er det det svenske magasinet Family Living som får første plassen. Siden jeg er litt over gjenomsnittet glad i barnerom og interiør er det ikke overraskende at dette bladet troner 1.plassen. I dette bladet er det mange gode løsninger på alle rom i huset som tilegner seg barnet også. For de bor jo tross alt i huset og det skal syntes. Er du som meg som liker barnerom og interiør, bør du løpe å kjøpe dette. Jeg kjøper magasiner hver gang jeg er i Sverige og abonnerer på Family Living. Tror kanskje bladet kan kjøpes i kiosker i Norge, men det finnes ikke i dagligvarebutikkene.

Babydrøm kjøpte jeg før, men siden min gutt nå er 4år så blir det litt for mye "baby". Men bladet er supert! Foreldre og barn kjøper jeg fast! Håper dere får en fortsatt god søndagskveld!

Likes

Comments