Nytt åt och nya mål

Nytt åt och nya mål

Nytt åt och nya mål.
Japp, då har det nya året anlänt men tyvärr har inte folk blivit smartare haha

För mig har jag en massa planerat för både mitt privata liv och för mitt företag.
Här inom några dagar kommer jag lansera årets första sponsrade inlägg

Dagens planering.

Idag ska jag skära i sönder en madrass som vi inte använder mer. Jag ska fixa lite här i stora rummet och jag ska kasta hans FD dyna till hans korg.
Här börjar jag det nya året med att röja inte att vila haha. Igår la vi oss 1 på natten och jag vaknade med panik att vi har sovit för länge

Vi vaknade halv 9. Då har man sovit för länge ja
När man är van vid att Elvira kommer halv 5 på morgon och säger god morgon. Men kan säga att när hon vaknade då halv i 9.
Då var hon så nöjd. Vi har alla sovit i en 160 säng, men det har varit mysigt kan jag jo säga
Nytt åt och nya mål

Har du något nya planer för detta året?
För utom att covid-19 ska försvinna som många önskar.
Är det något annat som du har planerat eller som du önskar?

Kommer du ta vaccinet?

Jag kommer ta det. Ingen tvekan på det. Oavsett biverkningar så kommer jag ta det.
Kan jag förhindra smitta så gör jag det. Även om jag använder mun skydd av tyg så gör jag vad jag kan. Och det är det viktigaste.

Gillar

Kommentarer

Madde
,
Nu hoppas vi på ett bättre 2021. Är så trött på detta, alla konflikter som blir. Längtar så efter vaccinet, och hoppas så att jag får ta det. Nu gäller det att ta tillbaka kontrollen över ens liv och hoppas så att vi kan gå tillbaka till det normala till hösten.
Elina
,
Vi har en del planer och projekt för året men framförallt kommer det vara att hitta en ny familjedynamik när vi blir en till i februari. I nuläget kommer jag inte ta vaccinet - de avråder gravida att ta vaccinet eftersom de inte vet om det påverkar fostret.
Marlene
,
Självklart ska jag ta vaccinet! Jag står först i kön typ Å då ska jag resa och jobba, jag är lixom journalist som skriver mest om resor vilket varit svårt senaste året. Mycket fick ställas in och ställas om, det blev till att upptäcka Sverige istället. Det går det med, men nu vill jag ha sol och riktigt varmt igen!
Inne hos Ina
,

Jag ser hoppfullt på 2021 även om det inte riktigt går att veta hur det ska bli. Jag ser fram emot alla små projekt jag ska hålla på med hemma.

Fnulan
,

Nej jag har inga direkt mål för året och jag tänker nog bara ta varje dag för det som kommer. Just nu känns det inte som att det går att planera nåt..

Mirre - Sweetwords
,
Självklart ska man ta vaccinet, det är ju för en anledning man ska ta det. Tror inte att vaccinet är ”farligare” än vad covid är.
?Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finpo
,
Jag har inga direkta planer för året, jag brukar aldrig lägga upp planer så där inför nytt år utan låter saker komma som det kommer. Det enda är redan bestämt sedan innan som studier och jobb .
Jessi
,
Kul att du ha planer & mål för 2021 . Så skönt att ni fick sova till halv 9. Varför göra sönder en madrass. Till vad?? Jag har inga mål för året. Mål tar jag efter hand sen. Å nej. Jag kommer inte ta vaccinet bland dem första. Därför att jag vill veta först vad man får för biverkningar. God Fortsättning❣️
Michelle
,
Det är verkligen så härligt med ett nytt och nya möjligheter, god fortsättning
Lexochlogan
,
Ja jag har gjort upp en bucketlist för 2021 med massa mål, som jag hopps jag skall Kunna förverkliga, inte så mycket beroende på Corona eller inte egentligen, nja kanske indirekt. utan de är mer privat och med mitt nystartade företag. Hoppas du kommer nå dina mål 2021