Mina 5 tips till dig som bloggar

God dag fina läsare!
Vad roligt att du har kommit hit till min blogg.

Idag tänkte jag snacka om hur man kan lyckas lite mer med sin blogg.
Själv har jag bloggat sen 2006 och nu de sista året satsar jag på domän.

När jag började blogga så gjorde jag de som en dagbok och jag var tonårig. Så mina mål med min blogg var inte så stor om dom ens fanns i den unga ålder. Men jag började och var på olika portaler då jag inte var så seriöst.

När jag gjorde uppehåll 2014 då min dotter föddes så började jag inse hur mycket min blogg verkligen hjälpte mig i mitt mående och allt skit jag hade varit med om. Så då började jag lägga en grund för min blogg. Men sen kom jag i olika faser i livet där jag inte fortsatte med bloggandet och 2017 började på allvar. Där jag hade skapat en plan och grund för mitt bloggande.
2019 köpte jag nytt domän då jag byte tillbaka till mitt födelsenamn Madelen. www.missmadde.se detta är ett domän som fortfarande är uppe men de används inte. Men denna kommer peka till www.motherandwife.se
Här 2020 köpte jag domäner www.motherandewife.se då detta domänet passar mer på mig. Då jag är mamma och fru.
Min tips.
Här kommer jag skriva dom 5 tipsen som jag själv använder mig av.
Hoppas du hittar något som passar dig och som hjälper dig framåt med din blogg.

  1. Gör en "Om mig" sida. Detta är en sida som förklara vem du och är de är ett sätt för dina läsare att lära känna vem du är lite mer.

  2. Blanda dina inlägg. Blanda dina inlägg allt mellan din vardag till dina inspo inlägg. Detta gör att dina läsare får en fin bild om vem du är och vad du gillar.

  3. Bjud på dig själv. Genom att bjuda på dig själv kan göra att din blogg inte bara handlar om vad du skriver utan att din följare känner en koppling till dig. Bild kan vara ett bra sätt att låta dom få hänga med dig.

  4. Gör inlägg som "Fakta om mig". Detta är inlägg som verkligen uppskattar på olika sätt. Man kan göra olika såna här inlägg. De kan vara "fakta om mig" eller tex "saker jag gillar". Jag har gjort några såna här under mina år och dom har varit högt uppskattade.

  5. Dina intressen. Genom att berätta om sina intresserad kan man hitta likasinnade läsare. Men de kan oxå vara en väg till sponsrade inlägg och liknande.


Jag brukar även.
Jag brukar faktiskt gå in och läsa igenom tipsen för nybörjare.
Då det alltid finns något som man glömmer eller som man inte har tänkte på tidigare.

Enligt mig kan man aldrig vara full lärt när de kommer till Bloggandet och bloggvärlden.
Man kommer alltid kunna ta del av andras tips och man kommer alltid lära sig mer hela tiden.
Eller vad tror du?
 

Gillar