Medans andra njuter av solen

God eftermiddag underbara läsare!

Onsdag idag och här sitter jag i mitt nystädade stora rum. Efter att ha ätit lite lunch som blev risgrynsgröt så sitter jag här och hämtar andan. Magen gillade inte maten om man säger så.

Jag ska hämta andan innan jag går in på att ta hallen och ta de sista här i stora rummet.

Har ni några mattor i ert stora rum?

Äntligen får jag

Fick tag på lönekontoret i Sjöbo där jag kommer ifrån och nu ÄNTLIGEN får jag ut anställnings intyg på att jag har jobbat för LSS som vikarie.
Då detta är något som jag kan använda sen.

Idag blev jag erbjuden att timvikariat men jag känner att jag och gubben får sätta oss och snacka igenom de. Då de rör Covid-19 och jag har en familj också. Men jag får se. Först vill dom ha mig som sommarvikarie men de har jag hos Hemtjänsten så de gick inte och då sa hon direkt till mig att hon ville ha mig som timvikarie. De känns jo bra. Men jag måste ta och snacka med gubben om de.

Då detta är inget som jag kan besluta om själv. Även om jag vill säga ja så behöver jag tänka på familjen med. Vad gubben känner.

Nej nu ska jag fortsätta i min hall.

Barnen hjälper till och då går allt så mycket fortare. Men jag har hallen kvar och toaletten samt vårt sovrum. Sen när gubben kommer hem ska vi bära upp på vinden. Men skönt att få de gjort. Så kan man njuta av familj tiden under påsk

Gillar

Kommentarer

Pärla
,
Jag har storstädat idag jag med, sååå skönt. Vi har en stor matta under vardagsrumsbordet men inget annat. Kul ändå att de erbjuder dig jobb, alltid kul att känna sig uppskattad oavsett om du tar det eller ej.
Popprinsessan
,
Vad skönt att ha storstädat! Vi har bara en matta under matrumsbordet, men eg skulle jag vilja ha en under soffbordet också. Vet bara inte riktigt vad jag vill ha
Emschen
,
Jag storstädade i söndags men med två hundar och två påsklovslediga barn så behövs det städas igen. Att jobba i vården nu är ett hedersuppdrag men jag förstår att du tvekar, det är inte kul att vara i frontlinjen. Grattis till erbjudandet iaf!
Kamillas Kamera
,
Jobba i vården under dessa tider är ett fint uppdrag tycker jag. funderade länge på vad som låg i soffan. Gissar på bordet.
Madde
,
Haha japp helt rätt de är mitt bord
Madde
,
Jag har är mest rädd för att få hem de och för att hemtjänsten säger nej till sommarvikariatet. Så har mailat dom för att se vad dom svara.
Madde
,
Då älskar du ditt jobb haha
MoaFidelie
,
Jag är också i städtagen såhär innan påsk men kommer nog behöva dra en vända under ledigheten också. Men så är det väl när man har små barn. Det är städat i några sekunder och sen återgår det som vanligt till kaos igen. Men det finns någon charm med det ändå! Vad fint av dig att inkludera familjen i valet om vikariatet. Hoppas ni kommer fram till något klokt .
thereselindvall
,
Så skönt att fått städat innanhelgen, det brukar vara mitt mål med så man kan njuta av helgen. Ja man får tänka på allt lite extra när man har familj tycker jag, det är ju inte så bara dessa tider
Madde
,
Jo då . Klarade hälsopedagogiken med G och nu har jag vara vård kvar. De får jag veta nästa vecka