Lördag är dagen är............

Hej på er underbara läsare!

Hoppas allt är bra med er och ni har en bra lördag.

Vaknade klockan 6 och la kvar i säng till typ kl 8. Stora tösen tog sovmorgon vilket är ovanlig men så klart skönt för henne. Lilla sov hos oss och då sover hon länge.

Vid kl 9 hög de till i magen som fan och jag tänkta bara \"Säg inte skiten kommer tillbaka nu fan\" Så jag gick in och la mig. Vaknade 1,5 timme senare och magont vad borta.

Igår kväll försvann mig feber. Vad skönt. Nu är de 48 timmar innan jag ens kan hoppas in som vikarie för att jobba.

Idag tänkte jag försöka ge mig på att plugga igen. De bara snurrar i mitt huvud som bara den. Känner dom jag blir full av alla information som jag läser.

Livet är som en blomma

När blomman står i solen stå sträcker den på sig och öppnar upp sig.
Då låter den bin och humlorna kommer för både nektar och pollen.

När regnet kommer blir blomman hängig och är inte lika öppen. Bina och humlorna kommer inte på besök för pollen och nektar på samma sätt.

Hur förknippar jag de med livet?

Jo, för när vi är glad och positiva så är folk (bin och humlorna) runt om oss. Dom vill umgås och vara oss nära. När vi har positiva saker som händer i vårt liv så sträcker vi ut oss och suger i oss de.

Sen har vi de negativa. När de kommer så blir vi dystra och nedstämda. Då vill få personer vara runt oss och de blir mer sporadiskt i kontakten. Livet är grått och trist.

Vad vill jag nå ut med detta?

Om du tänkte efter så klagar man oftast på vädret. De är sol och då är man ute och är aktiva.
Men sen kommer regnet och då är de tråkigt man vill bara vara inne.

Men man ser sällan dom där små solstimlorna som går igenom molnen efter regnet.

Solen är de positiva i livet. Regnet är de negativa.
Men livet är som vädret. De finns en balans. Sen kan de påverkas av olika saker.

Men om vi får för mycket sol klagar vi på att de är för varmt. Har vi för mycket positivt i vår liv blir man nästan misstänksam och lite reserverad.

När vi har regn och de blir för mycket då blir man nerstämd och lite deppig. När de blir för många negativa saker i vårt liv då ser vi inte dom små positiva sakerna som händer i livet.

Gillar