God Morgon eller?

God Morgon Eller?

God Morgon Eller? Ja, Elvira har varit vaken sen en stund tillbaka. Så hon kommer vara as trött sen om inget annat så jag.
Men vad gör man? Jo, jag som inte dricker kaffe får går och köpa oboy eller dricka en massa te. Så något av det blir det.

Idag ska jag ha samtal med min lärare tror jag. Då min Psykiatri kurs är slut så vi får se när mailet kommer med länken till samtalet.
Sen efter det får vi helt se. Kanske börja packa lite?

Men vad är det som händer?

Jo det är så här. Vi har kollat på en "ny" lägenhet. Inom vår husvärd kan man göra direkt byten och vi har söker efter att få byte med en 3:a på 75 kvm. Den finns i det området som Johan bodde i när vi träffades och faktiskt bara 2 trappuppgångar mellan. Nära till skogen och ändå ganska central skulle jag våga påstå.

Men varför byter vi?

Här bor vi i ett hörn och en korsning. Så här kör det många bilar och sopbilen är här ganska sen på kvällen med. Typ vid 21-22 tiden. Vilket är väldigt sent och detta stör barnen. Där borta vi vill flytta till är de liksom en gång stig nedan för oss vilket gör att bilvägen är inte rakt utanför som här. Vi har bott där när jag väntade Waleria och när hon föddes. Så vi vet om att det huset är mycket tystare än vad det är här. Nu tänker inte jag på grannarna så utan mer på att hela huset i säg är tyst. Man har inte grannarna så mycket. Vi har bara en granne över oss och en under oss. Där barnen bara har 2 grannar. Så de är skönt. Sen är skogen utanför fönstret och det finns BALKONG. Det jag saknar som bara den.

Kommer sakna gård men detta är det bästa

Vi lämnade in en ansökan på en annan lägenhet först men ångrade oss. Igår kollade gubben på en lägenhet och det är det området som vi har trivts bäst i och mått bäst i. Sen tror vi att Waleria kommer må bättre där. Då hon reagerar på alla ljuden här. Detta är ett landshövdings hus och det är i trä. Så det rör sig och nu när dom bygger om här så är det jobbigare.

Så det ska bli skönt men samtidigt så kommer jag sakna dom finna grannarna man har och dom man alltid kunnat gå om hjälp. Men vi kommer jo hålla kontakten och komma hit och hälsa på. Samt bjuda hem dom till oss med så klart.

Den långa väntan

Nu kvar står det en lång väntan innan vi vet om vi får byta. Haha en lång vänta kan vara någon dag till några veckor. Men när man så gärna vill här ifrån då blir det en lång väntan tyvärr. Så just nu hoppas vi bara på att få veta ja eller nej.

Men sen när man står där kommer man bara blä för man måste packa alla sakerna haha. Men tänkte att jag skulle börja packa ner böcker och sånt från bokhyllorna. Så har man börjat lite iaf. Jag sitter här och planerar lite i mitt huvud med gardiner och lite sånt löst som man kan sopa bort om det inte blir av.

God Morgon Eller?

Hoppas ni alla får en fin torsdag och snart är det helg igen.

Gillar

Kommentarer

Madde
,
Det blir inte den vi pratade om? Jag har varit uppe sen 3 i morse då jag inte kunde sova. Så segt.
Yasmine mamma till dennis och angelina
,
Spännande med en liten flytt. Hoppas du får en härlig torsdag
Pärla
,
En annan hade inte klarat sig utan kaffe, haha! Men hoppas ni kan få byta då om det skulle underlätta för er. Balkong förstår jag att du saknar.
Evahle - mammalivet & psykisk hälsa
,
Förstår varför ni vill flytta. Tråkigt med lång väntan dock... Vi gick upp kl 4 imorse, så nu är man ganska trött...
Jessi
,
Läste nyss att du klara kursen Blev det oboy eller te?? Jag hoppas att ni snart får en lgh som ni känner att ni kommer trivas i & må bra i . Jag gillar inte heller att vänta på saker. Jag vill att saker ska ske NU! Men det går ju inte Ta hand om dig vännen❣️
Sanna
,
Jobbigt att gå och vänta, man vill ju bara ha ett svar! Men ska hålla tummarna för att ni får lägenheten
Michelle
,
De dör med jobbiga grannar känner jag sp väl igen och det är inte kul för fem öre. Hoppas verkligen att ni får lägenhet.