God kväll du fina

God kväll du fina

Jag hoppas att din dag har varit bra.
I kvällens blogg tänkte jag ta upp det jag skrev om innan. Alltså skolan och jobb samt Varför!

God kväll du fina

Varför gör jag både?

När jag började plugga så kände jag att jag måste göra något med allt det jag lär mig. Jag kände att för varje lektion så blev de tungt för mig och jag hade svårare att fokusera samt min ångest höjde markant varje dag.

Jag kände rent av att jag kunde inte ta in med info för det tog stopp. Så när jag gjorde min praktik/APL så märkte jag att jag kunde fokusera mycket mer när jag jobbade. Jag hade inte lika hög ångest och jag hade inte allt samma tyngd i huvudet. När jag kom tillbaka till skolan så fick jag inte samma ångest när jag hade jobbat. Det var dagar när jag inte jobbade men även om det var flera dagar mellan så kunde jag fokusera.

Så jag tog varje chans jag fick att jobba. Helst kvällarna då jag hade skolan på dagen. Nu när mitt sommar vik tog slut sa jag att jag INTE skulle jobba. Dom 2 föra veckorna i skolan var ÅNGEST för varje lektion och jag kände att det bara fylldes på mer och mer men inget kom ut.

Så jag kontaktade bemanningen här i Göteborg och sa att jag ville vara timvikarie igen. Fast min sommar inte hade varit så bra och det hade hänt saker. Så jag fick gå bredvid förra veckan och idag skulle jag ha jobbat.

Men då jag vaknade med halsont och början till feber så sa jag "STOPP!!"
Jag lämnade barnen gick hem kämpade igen lektion och under tiden mailade jag bemanningen för att säga att jag inte kan jobba idag. Så klart ser det inte bra ut men jag är sjuk. Så jag ska säga till henne när jag har 2 symtom fria dagar.

Skolan och dagis för barnen?

Nu kanske en del sitter där och säger "Va. Om hon är sjuk ska hon jo inte gå till barnens skola och dagis!"

Jag gick dit snabbt och lämnade dom i morse. Sen i eftermiddag när jag hämtade dom så ringde jag till Dagis då jag har Simba med mig. Så jag kollade om dom var ute så jag kunde hämta henne. Sagt och gjort dom var ute. Då kollade jag om nu när jag inte är helt 100. Om jag kan ringa dagis när jag lämnat stora syster och informera dom att vi är på väg till dom. Då en av personalen kommer och hämtar henne vid dörren så jag slipper gå in. Alltså jag släpper in henne genom grinden sen tar dom henne. Vilket var helt okej. För dom vet jo om att jag är JÄTTE noga.

Så imorgon ska jag ringa skolan och se om någon kan möta upp med den stora busen för att ta henne så jag slipper gå in.

God kväll du fina

Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Imorgon jag psykiatri och sen ska jag sätta mig med inlämningsuppgiften. Känner att allt bara flyter ihop nu och jag måste reda upp det innan de förstör mina betyg.

Vad har du gjort idag?

Gillar