Jordgubbar det är ju vara såååå gott! Här med lättmjölk och lite sötning i. Underbart!

Igår va det inte en lika nyttig dag som idag.. Men sånt är livet! Det va dop och det blev en bit tårta och lite vin i spabadet när vi kom hem. Livet är härligt!

Får väga upp det idag.. Frukosten idag blev smoothie och ett ägg. Mellanmål blev jordgubbar. Resten av dagen får vi se..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har kosten gått helt okej.. Inte bra men okej.. Kvällen avslutas med en liten "glass" på mixad banan och jordgubbar. Smakar faktiskt väldigt likt glass.

Likes

Comments

Har det rätt gött här i solen på trädäcket. Klagar inte ett dugg.. Förutom min ömma rygg då. Den får mer än gärna bli bra nu!

Och hur gött ser inte detta ut att vara då?! Rena lyxen!

Likes

Comments

Idag blev det en smoothie med twist till mellanmål! Så god! Det blev med smak av hallon och mynta. Mums!

Jag gjorde smoothie till mig och mina två flickor. Och då använde jag:
Två bananer
Typ 2-3 dl hallon
Fyra myntablad
Lite vatten

Mixa och njut!

Likes

Comments

Efter en sjukt onyttig helg är vardagen tillbaka. Helgen bestod av mycket socker, fett, kolhydrater och massa alkohol! Inte bra! Idag får det bli en dag med lite kalorier och massa vätska!

Sjukt ont i ryggen har jag med! Måste varit aktiviteterna på möhippan eller möjligen sängen jag sov i. Hoppas verkligen det släpper idag.

Likes

Comments

Ja jösses vilken helg!! Möhippa stod på schemat och ja herregud vad kul vi haft!! Kolla #annaochdennis2016 på instagram så får ni se mer!

Kunde knappt blivit bättre 👌🏻

Likes

Comments

Dagens mellanmål blev en smoothie på vattenmelon och lite bär. Väldigt uppfriskande och svalkande. Men slår inte min favorit med banan och hallon. Den är gudomlig!

Likes

Comments

Nyss varit ute och vattnat i min odlingsbädd. Älskar att den är upphöjd så allt är i lättillgänglig höjd. Kommer bli underbart att kunna gå och plocka sina egna morötter, jordgubbar, rödbetor mm. Majs, tomat, paprika och chili har vi med planerat. Och så mkt kärlek dessa växter får så måste dom banne mig bli bra!

Hundarna va självklart i min närhet. Man kan ju missa något kul annars!

Likes

Comments

Okej jag kan inte klaga på mitt jobb iallafall! Hur gött är det inte att få hänga på en badplats och få betalt?

Likes

Comments

Idag blev det en sån här till frulle. Den är faktiskt riktigt god!

Jobb står på schemat från 12-21. Och på jobbet måste vi äta den mat som serveras. Det är ett behandlingshem för tjejer mellan 15-25 så då får man inte gå på olika dieter eftersom vissa av dessa tjejer kan ha ätstörningar. Inte lätt att äta nyttigt alltid men det får fungera. Maten är iallafall god och det serveras alltid sallad till maten så det är ju bra. Ha en bra dag!

Likes

Comments